Matthew Perry sa nikdy neoženil, deti nemá. Zanechal majetok v hodnote 114 miliónov, čo s ním bude?

Hoci si on sám rodinu nezaložil, Perry udržiaval úzke styky so svojimi rodičmi. Zdedia majetok v obrovskej hodnote?

03.11.2023 00:00
Matthew Perry na archívnom zábere z roku 2002 Foto: ,
Herec Matthew Perry na archívnom zábere z roku 2002 na premiére filmu Polnočná míľa.
debata (5)

Ako píše magazín „Hello“, Perry dostával okolo milióna dolárov za každú epizódu poslednej série Priateľov. Podľa magazínu mal tiež podpísaný lukratívny kontrakt, ktorý mu prinášal ďalšie peniaze pri každom ďalšom odvysielaní série. Mal tiež pôsobivé portfólio nehnuteľností a svoje peniaze zarábal aj nákupom a predajom domov. V roku 2022 uviedol na trh knihu o svojej kariére, ale tiež dlhoročnom boji so závislosťami od alkoholu či drog. Titul Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing: A Memoir.

priatelia, Čítajte viac Ex-kolegovia z Priateľov reagovali na smrť Perryho: Toľko by sme mohli povedať, ale teraz budeme smútiť...

Ďalšie prostriedky mu pribúdali na účet cez reklamné obchody. Keď 28. októbra 2023 zomrel, hodnota jeho majetku mala byť 114 miliónov eur. Čo sa teraz stane s jeho miliónmi? Perry nebol nikdy ženatý a nemá deti, ktoré by jeho milióny zdedili.

Obit Matthew Perry Čítajte viac Posledný záber Matthewa Perryho, z ktorého idú zimomriavky. Predpovedal vari Chandler svoju tragickú smrť?

Hoci si on sám rodinu nezaložil, Perry udržiaval úzke styky so svojimi rodičmi. Až do konca udržiaval blízky vzťah so svojou matkou Suzanne Perry, nevlastným otcom Keithom Morrisonom a mal tiež neuveriteľne blízky vzťah so svojím otcom Johnom Bennettom Perrym. Jeho mama a nevlastný otec boli cez víkend medzi prvými, ktorí sa na miesto činu ponáhľali. Dá sa predpokladať, že ich z veľkej časti zahrnul do svojho testamentu.

Matthew Perry na zábere z roku 1994.
Herec Matthew Perry na archívnom zábere z roku...
+17Herec Matthew Perry na promozábere k seriálu...

Aj keď hviezda Priateľov milovala život v luxuse, v minulosti pre magazín „People“ poevdal, že by vymenil všetko, len aby bol konečne čistý. „Je pravda, že by som vymenil čokoľvek za to, aby som nemal túto chorobu, ale nepopieram, aká zábavná to bola skúsenosť s Priateľmi. Peniaze boli neuveriteľné. Len zážitok z toho, že som v takejto šou, mi pravdepodobne zachránil život,“ povedal v minulosti herec, ktorý s rôznymi závislosťami bojoval celý život.

Herec Matthew Perry, známy predovšetkým ako Chandler Bing z kultového sitkomu Priatelia, zomrel vo veku 54 rokov. Herca našli bez známok života v jeho vile vo vírivke – viac tu.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #úmrtie #dedičstvo #Matthew Perry

+ Vyskúšajte nové zdravé recepty, objavte radosť z varenia.
Neberte nič na ľahkú váhu, avšak nič ani veľmi...

+ Zamerajte sa na seba a na svoje chyby, všetko ostatné počká.
Časom sa všetko uvedie na pravú mieru, nemáte sa...