Už pred rokmi sa Anistonovej pýtali na strach z Perryho smrti. Jej vtedajšia reakcia?

Herec Matthew Perry, ktorý sa preslávil úlohou Chandlera Binga v komediálnom seriáli Priatelia, zomrel 28. októbra 2023.

08.11.2023 00:00
Obit Matthew Perry Foto: ,
Zľava: Herci David Schwimmer, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Courteney Cox, Jennifer Aniston a Matt LeBlanc v roku 2002.
debata

Je to len pár dní, čo kolegovia Matthewa Perryho v oficiálnom, spoločnom vyhlásení reagovali na jeho nečakanú smrť. Ako aktuálne informuje Page Six, zvlášť Jennifer Aniston je jeho smrťou doslova „prevalcovaná“.

priatelia, Čítajte viac Ex-kolegovia z Priateľov reagovali na smrť Perryho: Toľko by sme mohli povedať, ale teraz budeme smútiť...

Minulý piatok, 3. novembrera 2023, bol pravdepodobne jedným z najťažších dní v živote Jennifer Anistonovej (54). Spolu so svojimi hereckými kolegami a priateľmi Lisou Kudrowovou (60), Courteney Coxovou (59), Davidom Schwimmerom (57) a Mattom LeBlancom (56) musela pochovať svojho dobrého priateľa Matthewa Perryho, ktorý zomrel vo veku 54 rokov. Jeho smrť ju hlboko zasiahla, ako informujú blízki priatelia herečky pre spomínaný portál.

Matthew Perry na zábere z roku 1994.
Herec Matthew Perry na archívnom zábere z roku...
+17Herec Matthew Perry na promozábere k seriálu...

„Zo zostávajúcich piatich sú Jennifer a Courteney najviac zasiahnuté a Jen má pravdepodobne najväčší problém,“ hovorí zdroj pre Page Six. 54-ročná seriálová Rachel sa obzvlášť ťažko vyrovnáva so smrťou svojho dobrého priateľa, pretože presne tejto situácie sa roky obávala, píše spomínaná stránka.

Obit Matthew Perry Čítajte viac Posledný záber Matthewa Perryho, z ktorého idú zimomriavky. Predpovedal vari Chandler svoju tragickú smrť?

Matthew Perry dlhodobo bojoval so závislosťou od alkoholu, drog a tabletiek a jeho blízki priatelia so slávneho seriálu sa oňho vždy veľmi báli. Moderátorka Diane Sawyer robila s herečkou rozhovor v roku 2004 a pred kamerami sa jej vtedy pýtala, čo by potrebovala o kolegovi, ktorý bol ťažko závislý, počuť. „Že je v poriadku,“ odpovedala Aniston. „Bojoval,“ pokračovala, odkazujúc na Perryho boj so závislosťou od drog a alkoholu: „Ale my sme o tom nevedeli. Neboli sme pripravení na to, aby sme to riešili. Nikto sa tým nikdy nezaoberal. A predstava, že ho niekedy stratím…“ dodala a z očí jej vyhŕkli slzy. Jej obrovská obava sa, bohužiaľ, naplnila 28. októbra 2023.

Len pred necelým rokom pritom Aniston pochovala aj svojho otca, ktorého často popisovala ako „jedného z najkrajších ľudí, akých som kedy poznala.“ Strata dvoch milovaných osôb v tak krátkom čase je pre Anistonovú ťažkou ranou, s ktorou sa musí vyrovnávať.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Aniston #úmrtie #Matthew Perry

+ Alkoholom si sami ničíte svoje telo a zdravie, popremýšľajte nad tým.
Konštruktívna spätná väzba vedie k...

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...