Toto je nový najsexi muž planéty! Patrick Dempsey má 57 rokov a húfy fanúšikov ako seriálový doktor. Deti ma vysmejú, zhodnotil

Svet opäť pozná najsexi muža planéty. Držiteľa titulu každoročne vyhlasuje americký spoločenský magazín People a tentoraz sa rozhodol pre hviezdu kultového televízneho seriálu.

08.11.2023 10:21
Patrick Dempsey Foto: ,
Patrick Dempsey na podujatí otvorenia obchodu hodiniek TAG Heuer na Fifth Avenue v New Yorku v júli 2023.
debata

Herec Patrick Dempsey, ktorého dôverne poznajú aj slovenskí diváci ako lekára zo seriálu Klinika Grace, je podľa zástupcov magazínu najsexi mužom súčasnosti. Jeho meno odhalili v utorok podvečer vo vysielaní talk-šou Jimmy Kimmel Live.

Amelia Gray Hamlin Čítajte viac Najsexi kráska módnych cien? Dcéra slávnych rodičov v priehľadných šatách, toto nebolo prístupné ani pre sociálne siete

„Bol som šokovaný, nebudem klamať,“ uviedol v reakcii na rozhodnutie o udelení tohto „titulu“ charizmatický herec. Dodal tiež, že vždy bol na druhej koľaji, „viac družička ako nevesta“ a keď mu to oznámili, myslel si, že to je vtip.

Herec Patrick Dempsey bol vyhlásený za najsexi...
Herec Patrick Dempsey bol vyhlásený za najsexi...
+12Herec Patrick Dempsey na uvedení filmu Ferrari...

Vo veku 57 rokov sa zaradil vôbec k doteraz najstarším držiteľom ocenenia. Aj to však má podľa neho svoje výhody a pozitíva. „Som rád, že sa to deje v tomto bode môjho života. Je pekné mať uznanie a moje ego to určite trochu nakopne, ale dáva mi to tiež platformu, aby som titul využil na niečo pozitívne,“ vysvetlil pre People americký herec.

Herec Patrick Dempsey bol vyhlásený za najsexi... Foto: SITA/AP, Susan Walsh
Patrick Dempsey Herec Patrick Dempsey bol vyhlásený za najsexi muža planéty.

Diváci ho okrem seriálu Klinika Grace poznajú napríklad aj z úspešnej rozprávky Enchanted z produkcie Disney Studios, ktorá sa nedávno dočkala aj pokračovania po niekoľkých rokoch. Tento rok Dempsey predstavil aj filmovú novinku Ferrari na festivale v Benátkach. Do širokej distribúcie v kinách však snímka príde až v decembri, plánovaná premiéra je na Štedrý deň.

Patrick Dempsey a jeho manželka Jillian Fink Čítajte viac Keď si obliekol biely plášť, diváčky sa šli zblázniť, status sexidolu mal však Patrick Dempsey dávno predtým. Dôkazom je záber starý 31 rokov

Sexy herec je v súkromí manželom Jillian Finkovej, známej hollywoodskej make-up artistky. Sú svoji od roku 1999 a majú tri deti. „Už vidím, ako si zo mňa budú robiť srandu a budú si ma doberať a prídu na každý dôvod, prečo by som nemal byť najsexi muž sveta,“ skonštatoval s humorom Patrick Dempsey pre People. "Čo je dobré, udržujú ma mladým.“

V minulosti sa držiteľmi titulu stali herca ako Chris Evans, Dwayne Johnson, Paul Rudd či Chris Hemsworth. Ako sa vám páči najsexi muž planéty roka 2023? Súhlasíte s rozhodnutím magazínu?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #herectvo #rodina #Klinika Grace #People #Patrick Dempsey #Najsexi muž planéty

+ Zelenina na tanieri znamená viac vitality a lepšiu náladu.
Stanovte si realistické ciele, aby ste sa vyhli...

+ Doprajte telu to, čo si momentálne pýta, neberte to na ľahkú váhu.
Odpočinok a relaxácia sú nevyhnutné pre...