Všetci vedeli, že chcú byť spolu, hanbliví zaľúbenci si na lásku museli počkať: Z krásky s vietnamskou krvou je dnes nevesta monackej princeznej

Tento rok v lete oslávili štvrté výročie sobáša. Od momentu, čo jej povedal áno syn princeznej Stephanie, stala sa Marie Chevalier členkou slávnej kniežacej rodiny.

21.11.2023 10:00
Marie Ducruet, pôvodným menom Chevallier, je... Foto:
Louis Ducruet s manželkou Marie Ducruetovou odchádzajú z osláv Národného dňa Monaka.
debata (8)

Pôvabná tmavovláska sa narodila na európskej pôde, no v žilách jej koluje krv po vietnamských predkoch. Rodisko jej rodičov sa stalo aj miestom jedného z najromantic­kejších momentov, aké vraj kedy zažila. Louis Ducruet, syn monackej princeznej Stephanie, ju v roku 2018 požiadal o ruku na jednej z bielych piesočnatých pláži ázijskej krajiny.

Monacká princezná Charlene v kreácii Didier Angelo Čítajte viac Úchvatná princezná Charlene v červenej zatienila všetky ženy z manželovej rodiny. Idylka s Albertom pokračuje. Aha na zábery s deťmi...

"Chcel som, aby tento moment bol dokonalý, jedinečný,“ prezradil v minulosti jednému z francúzskych magazínov. Marie, ktorá dnes hrdo nesie manželovo priezvisko, súhlasila. Podľa zdrojov z okolia dvojice sú manželia do seba priam bláznivo zamilovaní a vyzerajú byť jeden pre druhého predurčení.

Knieža Albert s manželkou, princeznou Charlene...
Monacká princezná Charlene v kreácii Didier...
+20Monacká princezná Caroline (vpravo) prišla na...

Ako však poznamenal portál Adelswelt.de, ich láska sa začínala pomaly, priam hanblivo. Louis Ducruet a jeho priateľka sa prvýkrát stretli v klube v Cannes a potom sa opäť zišli ich cesty na obchodnej škole. „Keďže sme obaja hanbliví, trvalo to dlho. Celá škola vedela, že ja chcem byť s ňou a ona so mnou, ale trvalo šesť mesiacov, kým sa jeden z nás rozhodol urobiť prvý krok,“ citoval Ducrueta v roku 2019 portál.

zväčšiť Princezná Charlene sa na vyhlásení televíznych... Foto: Profimedia
Princezná Charlene Princezná Charlene sa na vyhlásení televíznych cien zišla aj so synovcom svojho manžela - Louisom Ducruetom (synom princeznej Stephanie) a jeho manželkou Marie.

Louis potom študoval športový marketing na univerzite v Západnej Karolíne, zatiaľ čo Marie sa špecializovala na francúzske vzdelávanie a neskôr ukončila bakalársky titul v marketingu. Aj po svadbe zostala pracovať, pôsobí ako banketová a kongresová koordinátorka a organizuje podujatia.

Britain Royals Čítajte viac A kde je miláčik Britov? Narodeninové video Karola III. je plné rodinných fotografií, ale ona na nich chýba

Počas uplynulého víkendu sa Marie zúčastnila v spoločnosti svojho manžela na oslavách Národného dňa Monaka. V bielom sukňovom kostýme bola vedľa sesterníc či manželiek bratrancov svojho muža neprehliadnuteľná. Jej pôvod, životný príbeh, ale aj sympatický vzhľad „dievčaťa z ľudu“ prikláňajú sympatie Monačanov na jej stranu. Ako však tvrdia zdroje z okolia, v láske ju má aj kniežacia rodina.

zväčšiť Marie Ducruet, pôvodným menom Chevallier, je... Foto: Profimedia
Marie Ducruet, pôvodným menom Chevallier, je manželkou Louisa Ducrueta Marie Ducruet, pôvodným menom Chevallier, je manželkou Louisa Ducrueta, najstaršieho syna monackej princeznej Stephanie.

Do klanu Grimaldi ju vraj privítali s otvorenou náručou, čoho dôkazom môže byť aj fakt, že sa zapája do všetkých dôležitých aktivít kniežacej rodiny. Mimochodom, na oslavách Národného dňa Monaka žiarila tento rok princezná Charlene v červených modeloch – viac si pozrite v galérii a čítajte tu.

© Autorské práva vyhradené

8 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #svadba #Monako #Louis Ducruet #Marie Ducruet

+ Ustrážte si svoje myšlienky, sila myšlienok je veľmi silná.
Pokračujte ďalej, nezastavujte sa pred prvým...

+ Naslúchajte svojmu telu, ono vie, čo je pre vás najlepšie.
Flexibilita a prispôsobivosť otvoria nové možnosti....