Sean Penn o smrti Matthewa Perryho: Tragédia, ale nemôžem povedať, že ma strašne prekvapila

Vo veľmi otvorenom rozhovore s Piersom Morganom sa oscarový Sean Penn zamyslel nad osudom nedávno zosnulého herca Matthewa Perryho.

24.11.2023 00:00
Obit Matthew Perry Foto: ,
Herec Matthew Perry na archívnom zábere z roku 2022.
debata

Problémami so závislosťami od drog a liekov totiž trpel aj Pennov syn Hopper. V roku 2018 dokonca syna Penna a jeho exmanželky, herečky Robin Wrightovej, zadržala polícia, keď uňho pri bežnej cestnej kontrole objavila drogy. Hopper Penn (30) sám v minulosti priznal, že kvôli závislosti od pervitínu spadol na úplné dno.

Obit Matthew Perry Čítajte viac Posledný záber Matthewa Perryho, z ktorého idú zimomriavky. Predpovedal vari Chandler svoju tragickú smrť?

Sean Penn sa podelil o svoje myšlienky o Matthewovi Perrym, označil ho za talentovaného chlapa a ocenil jeho odvahu pri riešení problémov s návykovými látkami. Keďže jeho syn takisto bojoval so závislosťou, vedel sa vcítil do Perryho boja. „Nedávno som ho videl,“ spomínal Sean Penn na ich náhodné stretnutie na letisku v Los Angeles. „Pochválil som ho za to, čo som vedel o jeho knihe. Nečítal som ju, ale videl som jeho rozhovory. Inteligentne a odvážne sa tomu postavil a veľkoryso sa podelil o svoje skúsenosti, aby pomohol ostatným.“

aniston perry Čítajte viac Emotívna rozlúčka Anistonovej s Perrym už rozplakala milióny ľudí! Ak ste milovali Priateľov, musíte ju vidieť

Penn sa dotkol aj nevyhnutných dôsledkov Perryho dlhotrvajúceho boja so závislosťou, ktorý napokon prehral. „Je to tragické, ale nemôžem povedať, že by som bol strašne prekvapený,“ smutne priznal a dodal: „Zanechal po sebe príbeh a svojim talentom rozdal ľuďom veľa radosti. Želám jeho rodine, aby sa jej darilo,“ vyjadril svoje sympatie na záver Sean.

Penn si v roku 2001 zahral epizódnu rolu v Priateľoch, keď sa pred kamerami objavil ako priateľ sestry-dvojičky Phoebe (Lisa Kudrow) v dvoch epizódach.

Matthew Perry na zábere z roku 1994.
Herec Matthew Perry na archívnom zábere z roku...
+17Herec Matthew Perry na promozábere k seriálu...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Sean Penn #Matthew Perry

+ Zabudnite na lieky, práve tie vám niekedy môžu uškodiť.
Strategické investovanie času zvýši vaše finančné...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa onedlho vráti do normálu.
Konzultujte svoju prácu aj so svojimi kolegami, čím...