Vraj sa už na seba vôbec nepodobá... Sofia Vergara reaguje na kritikov. Plastiky? Pozrite sa, ako vyzerala, keď mala 30

Patrí medzi najznámejšie tváre televíznej obrazovky, ale tým pádom aj osobnosti, ku ktorým sa radí vyjadruje svet. Vergara posledné mesiace čelí častým komentárom o svojom vzhľade a tvrdeniach, že to preháňa s estetickou a plastickou chirurgiou.

28.11.2023 01:00
Sofia Vergara Foto: ,
Herečka a televízna porotkyňa Sofia Vergara.
debata

Päťdesiatjedenročná herečka reagovala v rozhovore pre magazín Glamour. „Niekedy si čítam správy – ale vyhýbam sa čítaniu komentárov, prečo by som robila? Zvyčajne ich píšu ľudia, ktorí sú v zlej nálade, depresívni alebo žiarliví,“ povedala pre magazín Sofia.

Nicole Kidman v kreácii Coperni a jej manžel Keith Urban Čítajte viac Večne mladí? Nicole Kidman s manželom boli magnetom hudobných cien. Najprv pohľad na pevné brucho, potom... kde sú vrásky?

„Keď si to čítam, stojí tam niečo ako: ‚Urobila si toľko vecí sama sebe, že už vôbec nevyzerá ako predtým.‘ A ja si hovorím: Však nikto nepodstúpi plastické operácie, aby vyzeral horšie ako predtým. Túžim veľakrát povedať. Nie, to sa volá starnutie! To sa volá, že som stará! Preto vyzerám inak,“ citoval Vergaru časopis.

Herečka a porotkyňa šou Sofia Vergara na štarte...
Herečka a televízna porotkyňa Sofia Vergara.
+6Herečka a porotkyňa šou Sofia Vergara na štarte...

Herečka, ktorú preslávila rola v seriáli Moderná rodinka, ale tiež porotcovanie v šou Amerika hľadá talent, zároveň priznala, že služby estetickej medicíny, samozrejme, neobchádza. „Robím si malé veci tu a tam. Keď môžem, robím si často mikroihličkovanie. Keby som mala viac voľného času, urobila by som viac vecí. Pravidelne si dávam botox okolo očí a na krk. Malé veci, pre ktoré nemusím sedieť potom doma celý mesiac, pretože, bohužiaľ, to nemôžem,“ vysvetlila Vergara s tým, že jej nabitý kalendár by jej vlastne ani neumožnil podstúpiť plastickú operáciu.

Herečka a porotkyňa šou Sofia Vergara na štarte... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Sofia Vergara Herečka a porotkyňa šou Sofia Vergara na štarte 18. série talentovej šou America's Got Talent.

Po nej by totiž vraj musela sedieť doma a čakať niekoľko týždňov, kým sa jej tvár zahojí alebo by si všetci všimli, že si na tvári nechala robiť nejaký výraznejší invazívny zákrok. Takéto zábery, ani paparazzovské však neexistujú.

Kate Beckinsale Čítajte viac 50-ka ju nezastaví, krásna Beckinsale si trúfla na odvážny model... a čo prirodzené starnutie? Botox vraj nikdy nemala

A ako sa zmenila Sofia Vergara za niekoľko dekád pôsobenia v americkom televíznom priemysle? Pozrite si viac záberov z galérie. Nájdete v nej aj fotografie z roku 2000 a 2004, na ktorých mala kolumbijská rodáčka 28 a 32 rokov.

Pozrite si tiež
Byť nezávislá je jedna vec, ale druhá, ako veľmi sa potrebujeme navzájom, hovorí Ema Müllerová
Video
Zdroj: TV Pravda

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kritika #Glamour #Sofia Vergara #plastiky #reakcia

+ Zdolajte svoje vlastné nedostatky a budete sami na seba právom pyšný.
Uprednostňujte úlohy a financie na...

+ Po práci si oddýchnite, máte nárok na prestávku navyše.
Opatrné hospodárenie s časom a peniazmi sa oplatí....