Charlene s Albertom znovu ako hrdličky a po ich boku... obľúbené deti obľúbenej sestry? Titul nemá ani jedno z nich, knieža ich aj tak zbožňuje

Iba niekoľko dní po oslavách Národného dňa Monaka, ktoré pripadli na nedeľu 19. novembra, mal monacký kniežací pár opäť plné ruky práce. A zároveň aj príležitosť predviesť svoju obrodenú náklonnosť.

27.11.2023 00:00
Knieža Albert II a jeho manželka, princezná... Foto:
Knieža Albert II a jeho manželka, princezná Charlene spoločne znovuotvorili Café de Paris, slávnu reštauráciu na Place du Casino v Monte-Carlo.
debata

Manželská dvojica, ktorá je pod drobnohľadom médií (najmä tých európskych) sa zúčastnila na slávnostnom otvorení a inaugurácii opätovne otvorenej reštaurácie Cafe de Paris, legendárneho miesta s výnimočným jedálničkom a ponukou najvyššej kvality.

Monacká princezná Charlene v kreácii Didier Angelo Čítajte viac Úchvatná princezná Charlene v červenej zatienila všetky ženy z manželovej rodiny. Idylka s Albertom pokračuje. Aha na zábery s deťmi...

Knieža Albert a princezná Charlene oficiálne odhalili plaketu vytvorenú pri príležitosti otvorenia a obaja pôsobili veľmi spokojne a radostne. Možno aj preto, že spomenuté miesto plánujú navštevovať sami. Šéfkuchár Victor Marion pripravil na špeciálny večer niekoľko delikaties a to všetko sa zapíjalo vybranými vínami.

Knieža Albert II a jeho manželka, princezná...
Knieža Albert II a jeho manželka Charlene,...
+2Princezná Charlene prišla na otvorenie...

Okrem kniežacieho páru však pozornosť upútali aj ďalší členovia kniežacej rodiny. Prišli hneď traja a všetci sa radia do skupiny, ktorá nie je v priamej následníckej línii a dokonca im chýba titul. Zdá sa však, že práve táto trojica je obľúbencami kniežacieho páru a špeciálne samotného Alberta II.

zväčšiť Knieža Albert II a jeho manželka Charlene,... Foto: Profimedia
823744621 Knieža Albert II a jeho manželka Charlene, princezná monacká (v strede) otvorili znovu legendárne Café de Paris. Spoločnosť im okrem dvojice hostesiek (v baretkách) robili aj deti Albertovej sestry Stephanie - Louis Ducruet s manželkou Marie (vľavo) a Camille Gottlieb.

Reč je o deťoch jej mladšej sestry, princeznej Stephanie. Louis Ducruet, jej prvorodený syn, ktorého sprevádzala manželka Marie a tiež dcéra Camille Gottlieb, sa objavili po boku kniežacieho páru pri oficiálnom pózovaní. Spomenutá Camille sa pritom takto ocitá v spoločnosti kniežacieho páru opakovane. Dôvodom podľa zdrojov z paláca je fakt, že ju majú obaja manželia veľmi radi a tiež to, že má veľké sympatie verejnosti.

Marie Ducruet, pôvodným menom Chevallier, je manželkou Louisa Ducrueta Čítajte viac Všetci vedeli, že chcú byť spolu, hanbliví zaľúbenci si na lásku museli počkať: Z krásky s vietnamskou krvou je dnes nevesta monackej princeznej

Zlé jazyky tvrdia, že možno aj blízkosť Alberta a Charlene k deťom princeznej Stephanie má prsty v tom, že vzťahy staršej sestry Alberta, princeznej Caroline, sú s jej švagrinou chladnejšie. Princezná Caroline je matkou štyroch detí, ktoré pochádzajú z jej dvoch z jej troch manželstiev. Držiteľom šľachtického titulu je len jej najmladšia dcéra Alexandra, princezná hanoverská. V prípade princeznej Stephanie nemá titul ani jedno z jej troch detí.

Monacká princezná Charlene v kreácii Didier... Foto: SITA/AP, Valery Hache
Monaco National Day Monacká princezná Charlene v kreácii Didier Angelo pútala pozornosť fotografov. Na snímke s deťmi - princom Jacquesom a princeznou Gabriellou.

Potomkovia Alberta a Charlene, dvojičky Gabriella a Jacques sú držiteľmi titulov princ a princezná. Následníkom trónu je však Jacques, hoci pri pôrode prišiel na svet ako druhý. Predpisuje to však zákon.

Knieža Albert s manželkou, princeznou Charlene...
Monacká princezná Charlene v kreácii Didier...
+20Monacká princezná Caroline (vpravo) prišla na...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princezná Charlene #Louis Ducruet #Camille Gottlieb #knieža Albert

+ Nikdy nie je neskoro začať s aktivitou, popremýšľajte nad tým.
Nepremrhajte celé dni, energiu investujte do...

+ Malé zmeny vo vašej strave môžu priniesť veľké výsledky.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, bude to tak najlepšie...