Pred pár týždňami vášnivo bozkával ukrajinskú krásku a dnes? 63-ročný Sean Penn si nedá pokoj, počarila mu klimatická aktivistka s krivkami modelky

Ak by vám niekto tvrdil, že s randením je to od istého veku stále ťažšie, pokojne mu dajte za príklad hollywoodskeho herca Seana Penna. Toho pristihli paparazzovia v spoločnosti ďalšej pôvabnej dámy. Na pláži v Miami bolo jasné jedno...

12.12.2023 07:00
Sean Penn a herečka (dnes už viac klimatická... Foto:
Herec Sean Penn a herečka (dnes už viac klimatická aktivistka) Nathalie Kelley sa spoločne objavili na pláži v Miami počas veľtrhu Art Basel v Miami. Ich gestá, dotyky a nálada, ktorá z nich vyžarovala, sú jasným dôkazom ich vzťahu.
debata

Držiteľ Oscara a zanietený aktivista Penn sa na slnkom zaliatej pláži objavil v spoločnosti herečky Nathalie Kelleyovej, austrálskej rodáčky, ktorá sa už pred časom usídlila v Los Angeles. Brunetka, ktorá stojí tesne pred dovŕšením okrúhlej štyridsiatky, v sprievode hollywoodskeho herca (staršieho od nej o rovných 24 rokov, Penn má 63) tvárila ako zamilovaná školáčka.

Jennifer Lopez Čítajte viac Čím staršie, tým viac sme sexi, vyhlásila Jennifer Lopez. S kovovým plátom cez nahú hruď to bola tesnotka, ale lepší dôkaz dať nemohla

Dvojica sa prechádzala po pláži, pričom Penn mal na sebe oblečené tričko a voľné krátke nohavice. Jeho nová partnerka si vystačila len so spodným dielom bikín a bielou voľnou košeľou. V čase ich prítomnosti v Miami sa v meste konal umelecký veľtrh Art Basel, na ktorom sa obaja zúčastnili s vlastnými projektmi.

Herečka (dnes už viac klimatická aktivistka)...
Herec Sean Penn a herečka (dnes už viac...
+2Herec Sean Penn a herečka (dnes už viac...

Kelley, ktorej po rodičoch koluje v žilách aj peruánska krv, sa podobne ako Sean Penn začala viac realizovať ako aktivistka. Podporuje viacero projektov, ale cieli sa predovšetkým na klimatické zmeny a snahu spomaliť ich.

Adele a jej partner Rich Paul Čítajte viac Plány speváčky Adele odhalené: S priateľom Richom Paulom už hľadajú... meno pre bábätko

V súvislosti s novým párom sa americký bulvár pozastavil aj nad inou vecou. Penn sa totiž len pár týždňov pred zhotovením fotografií s Kelleyovej objavil v spoločnosti inej dámy. Šesťdesiattriročný herec mal randiť s americko-ukrajinskou herečkou Olgou Korotyayevovou.

zväčšiť Sean Penn a ukrajinská herečka Olga Korotyayeva... Foto: Profimedia
Sean Penn a ukrajinská herečka Olga Korotyayeva Sean Penn a ukrajinská herečka Olga Korotyayeva na zábere zo septembra tohto roka.

Dvojicu videli napríklad na letisku v Nice, kde sa objímali a bozkávali. Kelley mala Penna očariť len o pár týždňov neskôr. Títo dvaja sa údajne začali spolu stretávať na ostrove Necker Island Richarda Bransona počas finančnej zbierky pre Nadáciu Inspiring Children Foundation cez víkend Dňa vďakyvzdania.

Herec Hugh Grant a jeho manželka Anna Elisabet Eberstein. Čítajte viac Ženy ho najprv zbožňovali, keď prehovoril, mnohé aj neznášali... Našiel však jednu, ktorá pri ňom stojí verne. Kto je láska frfľoša Hugha Granta?

Penn v minulosti mal vzťah aj s modelkou a herečkou Leilou George, s herečkou Robin Wrightovou a v osemdesiatych rokoch bol niekoľko rokov aj prvým manželom speváčky Madonny.

Pozrite si tiež

Pandémia spravila v ľudských vzťahoch čistky. Možno sme pochopili, čo je podstatné
Video
Zdroj: TV Pravda

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #vzťah #Miami #randenie #Sean Penn #Nathalie Kelley

+ Nezabúdajte na vitamíny, vaše telo ich momentálne potrebuje.
Nenakupujte veci, ktoré nepotrebujete, odložte si...

+ Dopĺňajte svojmu telu neustále vitamíny, prospeje vám to,
Kreativita v práci vám otvorí nové príležitosti,...