Najbližší priatelia, sviečky aj torta, ale... Swiftovej priateľ Travis Kelce neprišiel na oslavu jej narodenín

Ich vzťah sa stal jedným z najčastejšie spomínaných výrazov vo vyhľadávačoch a na spoločné zábery poľovali paparazzovia niekoľko týždňov. Speváčka Taylor Swift však svoje narodeniny (mala ich v stredu 13. decembra) oslávila bez partnera Travisa Kelceho.

19.12.2023 01:30
Taylor Swift a športovec Travis Kelce Foto:
Speváčka Taylor Swift a športovec Travis Kelce na zábere z New Yorku.
debata

Hráč amerického futbalu, s ktorým sa hudobná megastar začala stretávať koncom leta tohto roka, sa neobjavil na narodeninovej večeri v New Yorku, kde sa zúčastnili najbližší priatelia speváčky, aby si pripili na jej 34. narodeniny. To, samozrejme, okamžite vyvolalo dohady o tom, či to vo vzťahu dvojice škrípe. Dôvod je však omnoho pragmatickejší.

Taylor Swift Čítajte viac Je zdrojom svetla a osobnosť roka, napísal TIME o Taylor Swiftovej. Toto je jej 2023 v obrazoch

Travis Kelce bol nútený zostať v Kansas City kvôli „povinným tréningom“ so svojím tímom Kansas City Chiefs pred nedeľňajším zápasom tímu proti New England Patriots. Speváčka Taylor Swift sa ešte minulú nedeľu objavila na jednom zo zápasov Kelceho tímu a partneri mali spolu osláviť Swiftovej narodeniny predčasne.

Speváčka Taylor Swift na Grammy vo februári 2023.
Speváčka Taylor Swift si prevzala cenu...
+15Speváčka Taylor Swift v šatách Roberto Cavalli.

Americká popová hviezda Taylor Swift sa len minulý týždeň stala tohtoročnou osobnosťou roku časopisu TIME. Vydavatelia magazínu, ktorý osobnosť roka vyhlasujú už vyše sto rokov, sa tento rok rozhodli pre Swiftovú aj pre to, že má obrovskú silu a schopnosť osloviť tisíce ľudí po celom svete.

zväčšiť Speváčka Taylor Swift (vľavo) na zápase tímov... Foto: SITA/AP, Reed Hoffmann
Bills Chiefs Taylor Swift (vľavo) Speváčka Taylor Swift (vľavo) na zápase tímov Kansas City Chiefs a Buffalo Bills v nedeľu 10. decembra.

Jej dopad je pritom vo všeobecnosti veľmi pozitívny. Prináša ľuďom radosť, pocit zjednotenia a zároveň aj kultúrny zážitok. K ľuďom dokáže hovoriť tak, ako nikto iný, napísal TIME v komentári, ktorý sprevádzal odhalenie tohtoročného „laureáta“ titulu. Swiftovú dokonca nazvali „zdrojom svetla“.

Travis Kelce Čítajte viac Nový priateľ Taylor Swiftovej kúpil luxusnú vilu, hniezdočko lásky má milencom ponúknuť konečne súkromie

Speváčka ešte titul oficiálne neoslávila, ale vyjadrila obrovskú vďaku za to, že ho získala. V galérii si pozrite rok 2023 Taylor Swiftovej.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #práca #narodeniny #Taylor Swift #povinnosť #Travis Kelce

+ Alkoholom si sami ničíte svoje telo a zdravie, popremýšľajte nad tým.
Konštruktívna spätná väzba vedie k...

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...