Vina Diesela obvinila asistentka zo sexuálneho napadnutia. Malo sa tak stať počas nakrúcania Rýchlo a zbesilo

Americký herec Vin Diesel čelí žalobe, podľa ktorej v roku 2010 počas nakrúcania filmu Rýchlo a zbesilo 5 sexuálne napadol svoju vtedajšiu asistentku.

22.12.2023 17:18
rychlo a zbesilo 10 Foto:
Vin Diesel vo filme Rýchlo a zbesilo 10.
debata (14)

Asta Jonass podala vo štvrtok obvinenie na súde v Los Angeles, informuje spravodajská spoločnosť BBC. Právnik herca, ktorého vlastné meno je Mark Sinclair Vincent, tvrdenie sťažovateľky odmietol.

Podľa žaloby hollywoodska hviezda Jonassonovú napadla v hoteli v meste Atlanta. Žena tvrdí, že ju dnes 56-ročný Sinclair fyzicky premohol vo svojom apartmáne a dotýkal sa jej, pričom ignoroval jej „jasné prejavy nesúhlasu“. Jonasson údajne kričala a utekala smerom do kúpeľne, načo ju herec pritlačil k stene a pri tom sa ukájal, píše BBC.

diesel-koláž Čítajte viac Vin Diesel kontra Dwayne Johnson! Ich niekdajší spor opäť na pretrase

Len niekoľko hodín po incidente ženu kontaktovala hercova sestra Samantha Vincent, ktorá vedie produkčnú spoločnosť One Race Films a z pozície asistentky ju prepustila, uvádza žaloba. Okrem Sinclaira žaluje Jonasson aj jeho sestru a uvedenú spoločnosť.

Hercov právnik Bryan Freedman vo vyjadrení poskytnutom televízii CNN uviedol, že jeho klient „kategoricky popiera“ tvrdenie, že svoju niekdajšiu podriadenú zneužil. „Toto je prvýkrát, čo sa o tomto viac ako 13 rokov starom tvrdení dozvedá,“ povedal.

Gerard Depardieu Čítajte viac Herečka, ktorá obvinila kolegu Depardieua zo znásilnenia, je po smrti. Skočila z mosta do Seiny

Sinclair (Vin Diesel) je v posledných rokoch jedným z najlepšie zarábajúcich hollywoodskych hercov. Okrem toho, že zohráva ústrednú úlohu v sérii Rýchlo a zbesilo, bol tiež súčasťou komiksovej série štúdia Marvel, v ktorej poskytol svoj hlas humanoidnej rastline menom Groot.

Americká herečka Brie Larson v kreácii Versace...
Herec Jason Statham a jeho partnerka Rosie...
+18Herec Vin Diesel na slávnostnej premiére filmu...
14 debata chyba
Viac na túto tému: #Vin Diesel #sexuálne napadnutie

+ Zamyslite sa nad životom a sami prídete nato, čo by ste mali zmeniť.
Niekedy niečo jednoducho nejde, vtedy je...

+ Nikdy nie je neskoro začať s aktivitou, popremýšľajte nad tým.
Nepremrhajte celé dni, energiu investujte do...