Nahá kedysi zviedla Tarzana, potom si vzala muža, ktorému v seriáli zlomila srdce Carrie Bradshaw. Poznáte životnú lásku herca Corbetta?

Herec John Corbett nie je našincovi neznámy a najmä fanúšikovia populárnej televíznej série Sex v meste, ktorá následne pokračovala aj projektom Ako to bolo ďalej... majú pri jeho mene jasno.

21.01.2024 00:00
Herečka Bo Derek a jej manžel John Corbett. Foto: ,
Herečka Bo Derek a jej manžel John Corbett.
debata

Charizmatický americký herec sa azda najviac preslávil práve úlohou v slávnom seriáli, stvárnil v ňom Aidana Shawa, osudového muža ústrednej hrdinky Carrie Bradshawovovej, ktorá mu však v seriáli z konca 90-tych rokov zlomila srdce. Diváci však 62-ročného Corbetta môžu poznať aj z komediálnej série Moja tučná grécka svadba. S tretím filmom sa dokonca v slovenských kinách objavil len nedávno.

Rosie Huntington-Whiteley a jej životný partner - herec Jason Statham Čítajte viac Brutálna pomsta? Kto iný by ju mal vykonať, ak nie Jason Statham, ale ešte predtým... akčný hrdina s krásnou Rosie ovládli premiéru

Corbett, ktorý rozhodne púta pozornosť žien – a nezáleží na tom, či to bolo pred 30 rokmi alebo dnes – je však v súkromí už viac ako dvadsať rokov verný jedinej žene. Nedávno sa objavili spoločne aj na premiére akčnej novinky Beekeeper s Jasonom Stathamom.

Rosie Huntington-Whiteley a jej životný partner...
Herečka a modelka Ekin-Su Culculoglu.
+4Modelka a herečka Rosie Huntington-Whiteley.

Po boku sympatického Johna sa usmievala jeho životná láska, manželka Bo Derek, s ktorou sú svoji od roku 2020. Pár však tvoria o rovných 18 rokov viac. Menej ľudí už vie, že blondínka, ktorá je od herca staršia o päť rokov, má za sebou poriadne divokú minulosť a aj provokatívnu kariéru.

Herečka Bo Derek a herec John Corbett na... Foto: Profimedia
Bo Derek a herec John Corbett Herečka Bo Derek a herec John Corbett na premiére novinky Masters Of The Air.

Ako 24-ročná sa objavila vo filme Tarzan, opičí muž. Dej sa sústredil viac na hlavnú hrdinku v podaní Derekovej a keď sa v roku 1981 objavil v kinách, vyvolal rozruch. Bo sa totiž objavila v ňom dvakrát nahá a snímka mala aj najvyšší rating prístupnosti. Za výkon vo filme získala nomináciu na Zlatú malinu, ale to ju nezastavilo v nakrúcaní ďalších filmov s „fyzicky“ ladenými charaktermi.

Tom Hanks a herečka Meg Ryan Čítajte viac Ich láska vo filme dojíma už generácie, teraz Tom Hanks prezradil, aký má vzťah s Meg Ryanovou. Tieto slová by ste nečakali...

Ešte zaujímavejšie je, že Derekovú vo filme Tarzan, opičí muž režíroval jej manžel John Derek, ktorého si vzala ešte ako 19-ročná. On bol pritom starší od nej o tridsať rokov a v čase, keď sa prevalil ich románik, stále bol ženatý s herečkou Lindou Evansovou. Láska dvojice však vydržala až do Derekovej smrti v roku 1998. Vdova sa následne na jednej z hollywoodskych akcií zoznámila s Corbettom a hoci ho vraj najprv odmietala, on o ňu zabojoval. Vyplatilo sa a dnes patria medzi najstabilnejšie páriky hollywoodskeho šoubiznisu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #láska #manželstvo #John Corbett #Bo Derek

+ Neriešte momentálne to čo riešiť netreba, odložte to na neskôr.
Aj keď sa vám niečo nechce dokončite to,...

+ Nikdy nie je neskoro začať s aktivitou, popremýšľajte nad tým.
Nepremrhajte celé dni, energiu investujte do...