Potvrdené! Bradley Cooper už nie je sám, po Londýne sa vodí za ručičky s Gigi. Zoznámila ich jeho bývalka

Sú alebo nie sú spolu? Randia či nerandia? Aj takéto otázky si kládli zástupcovia médií a mnohí fanúšikovia. Dnes už je odpoveď jasná.

29.01.2024 00:00
Bradley Cooper Foto: ,
Herec a režisér Bradley Cooper na špeciálnom premietaní filmu Maestro.
debata (1)

Americký herec, scenárista a režisér Bradley Cooper má novú partnerku – respektíve slovíčko nová je v jeho prípade nie celkom jasne definitovaneľné. Je celkom možné, že 49-ročný predstaviteľ skladateľa Leonarda Bernsteina z filmu Maestr – za výkon, v ktorom je nominovaný na Oscara – je zadaný už niekoľko mesiacov. Akurát o tom mlčal ako hrob.

Sara Sandeva Čítajte viac Krásna Sandeva na plese bez Prachařa, Kuchařová s pánskym garde: Smotánka sa zabávala, žiarila bývalá Miss, známa influencerka skoro ukázala...

Definitívne potvrdenie však prišlo s novými zábermi, ktoré koncom uplynulého týždňa zachytili Coopera v spoločnosti americkej supermodelky Gigi Hadidovej v Londýne. Dvojica kráčala ulicou, držala sa za ruky a párkrát prejavila aj nežnosti priamo v londýnskych uličkách. O rovných 21 rokov mladšia Gigi bola v metropole Veľkej Británie kvôli práci, rovnako ako Cooper, ktorý momentálne má plno práce s promovaním a účasťou na galavečeroch a vyhláseniach cien. Dôvodom je práve spomenutý film Maestro.

Herec Bradley Cooper a modelka Gigi Hadid na... Foto: Profimedia
840866325 Herec Bradley Cooper a modelka Gigi Hadid na prechádzke v Londýne.

Coopera, ktorého mnohí radia medzi najtalentovanejších umelcov súčasnosti – azda aj preto, že okrem hrania aj režíruje a píše – pritom zjavne fascinujú dámy zo sveta modelingu. Niekoľko rokov bol partnerom ruskej topmodelky Iriny Shaikovej, s ktorou majú aj dcérku Leu. Šesťročné dievčatko nedávno vyvolalo rozruch, keď slávneho otca sprevádzalo na filmovej premiére.

Dua Lipa Čítajte viac Chcete vidieť úsmev šťastnej a zaľúbenej ženy... Dua Lipa s novým priateľom doslova žiari. Nepotrebuje ani róby a luxusné šperky

Rodičovské povinnosti a dcéry v podobnom veku spájajú s Cooperom aj Hadidovú. Hoci je od neho mladšia o dve dekády, je tiež už mamou dcérky Khai. Tú má s hudobníkom a spevákom Zaynom Malikom.

Herečka Carey Mulligan na slávnostnej premiére...
Herečka Keltie Knight na slávnostnej premiére...
+15Herec Bradley Cooper a jeho kolegyňa Carey...

A ako sa vlastne Cooper a Hadidová dali dohromady. Viaceré zdroje uvádzajú, že ich zoznámila práve hercova bývalá partnerka Irina. Tá je mimochodom momentálne šťastne zadaná s Tomom Bradym – ex-manželom inej supermodelky Gisele Bundchenovej. A aby toho nebolo málo… predstavte si, Gigi Hadidovú spájali aj s Leonardom DiCapriom. Vzťah však nikdy nepotvrdili.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Londýn #láska #rande #Bradley Cooper #Gigi Hadid

+ Pravidelná hydratácia je základom šťastia a zdravia.
Ak niečo robíte, nezabudnite si svoju prácu aj uložiť....

+ Doprajte telu to, čo si momentálne pýta, neberte to na ľahkú váhu.
Odpočinok a relaxácia sú nevyhnutné pre...