Kráľovná Camilla dostala bábiku Barbie s vlastnou podobizňou. Internet okamžite vyrukoval s vtipmi, veď vyzerá ako...

Britská kráľovná Camilla v utorok v Buckinghamskom paláci usporiadala recepciu pri príležitosti Medzinárodného dňa žien.

13.03.2024 08:45
Britain Royals Foto: ,
Britská kráľovná Camilla s bábikou, ktorá získala jej podobizeň.
debata

Ako darček dostala bábiku Barbie, ktorá na sebe mala rovnaké modré šaty a čierne sako ako ona a celkovo sa jej podobala. Camillu podľa denníka Daily Mail darček potešil a kráľovná žartovala, že ju tvorcovia vystihli presne, ale ubrali jej 50 rokov.

Kate Čítajte viac Niečo také tu ešte nebolo! Ospravedlňujem sa, píše v oficiálnom príspevku princezná Kate

Na internete sa však objavili aj komentáre, ktoré podobnosť spochybňovali a žartovali na účet miniatúrnej bábikovskej podoby. „Vyzerá skôr ako Laura Dern,“ prirovnali bábiku k známej hollywoodskej herečke a držiteľke Oscara.

Britská kráľovná Camilla s bábikou, ktorá...
Bábika Barbie s podobizňou kráľovnej Camilly.
+3Kráľovná Camilla sa zhovára so speváčkou a...

Sedemdesiatšes­ťročná Camilla je už od roku 2015 prezidentkou nadácie WOW (Women of the World), ktorá propaguje rovnosť práv žien a šíri v tomto zmysle osvetu najmä medzi mládežou. Nadácia organizuje tiež festival a jej autobus s nahrávacím štúdiom, knižnicou a vzdelávacím sprievodným programom od jesene križoval Britániu. Svoju cestu v utorok zakončil pri Buckinghamskom paláci v Londýne. Partnerom turné WOW je americký výrobca bábik Barbie Mattel.

zväčšiť Bábika Barbie s podobizňou kráľovnej Camilly. Foto: Profimedia
856268192 Bábika Barbie s podobizňou kráľovnej Camilly.

Na recepcii v sídle britskej monarchie bola tiež belgická kráľovná Mathilde a britská herečka Helen Mirren, ktorá je rozprávačkou vo filme Barbie, ktorý sa vlani stal kasovným trhákom.

Modelka a moderátorka Emily Ratajkowski v kreácii Jacquemus. Čítajte viac Tak už aj Barbie? Krásna Margot Robbie žúrovala bez nohavíc, Ratajkowski hore bez. Na brazílsku superstar však nemala ani jedna

Mirren získala v roku 2007 Oscara za stvárnenie Alžbety II. v životopisnej snímke Kráľovná o britskej panovníčke. Taktiež herečka dostala pri príležitosti Medzinárodného dňa žien svoju bábiku Barbie, ktorá v ruke drží sošku Oscara.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @ideservecouture

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #oslava #Barbie #Medzinárodný deň žien #kráľovná Camilla

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...

+ Vyskúšajte nové recepty, prekvapí vás, ako môžu potešiť.
Organizácia a plánovanie zvýšia vašu produktivitu....