Nemanželská dcéra princa Alberta zatúžila po zlatej soške Oscara! Vzorom je pre ňu Grace Kellyová, jej stará mama

Jazmin Grace Grimaldi (32) je nemanželskou dcérou princa Alberta (65), ktorá roky žije v USA, v Los Angeles, kde sa snaží o kariéru herečky.

18.03.2024 00:00
Jazmin Grace Grimaldi Foto:
Jazmin Grace Grimaldi na aktuálnom zábere.
debata

Netají sa túžbou ísť v stopách svojej starej mamy, kňažnej Grace, ktorá si v Hollywoode vybudovala úspešnú kariéru zbožňovanej herečky. Tú však potom, čo sa stala monackou kňažnou, zanechala.

grace kelly, Rainier Čítajte viac Princezná Caroline o svojej mame, Grace Kellyovej: Nemusíš chodiť do školy, povedala mi

Vo svojom príspevku na Instagrame si Jazmin zaspomínala na svoju zosnulú Grace Kellyovú, ktorá zomrela vo veku 52 rokov, pri tragickej automobilovej nehode v roku 1982. Počas kariéry sa jej podarilo získať aj vzácnu sošku Oscara. Múzeum ponúka návštevníkom možnosť postaviť sa na pódium s Oscarom v ruke – ide o videomontáž, ktorú si vyskúšala aj Jazmin a zverejnila ju na Instagrame.

„Nedávno som navštívila Múzeum akadémie v Los Angeles a nemohla som si pomôcť, ale cítila som špeciálne spojenie s mojou starou mamou Grace Kellyovou. Počas prechádzky múzeom som mohla získať Oscara. Grace bola ocenenou herečkou, ktorá získala Oscara v roku 1955 za svoju rolu v Country Girl na 27. ročníku Oscarov. Som tu o 69 rokov neskôr. Šťastnú oscarovú sezónu a blahoželám všetkým ťažko pracujúcim umelcom. V mojich očiach ste všetci víťazi,“ napísala pod zverejnené video.

albert Čítajte viac Matka nemanželského syna princa Alberta po rokoch prehovorila! Na princa ťažké srdce nemá, s Charlene je to už horšie

Princ Albert priznal otcovstvo pre Jazmin Grace Grimaldiovú v roku 2006 s odôvodnením, že chcel chrániť jej totožnosť než dovŕši istý vek. Okrem Jazmin má princ Albert ešte jedno nemanželské dieťa, syna Alexandre Grimaldi Coste (20).

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jazmin Grace Grimaldi

+ Zamyslite sa nad životom a sami prídete nato, čo by ste mali zmeniť.
Niekedy niečo jednoducho nejde, vtedy je...

+ Po práci si oddýchnite, máte nárok na prestávku navyše.
Opatrné hospodárenie s časom a peniazmi sa oplatí....