Finalistky Miss Slovensko 2023 v bikinách! Chýbala by vám počas súťaže promenáda v plavkách? Hlasujte

Súčasťou sobotného večera voľby Miss Slovensko 2023 bola aj diskutovaná disciplína - promenáda v plavkách, od ktorej niektoré súťaže Miss už upustili. Chýbala by vám? Hlasujte!

25.06.2023 15:36
Miss koláž Foto:
Miss Slovensko 2023 sa stala 23-ročná Daniela Vojtasová z Dolného Kubína (v strede). 1. vicemiss je Petra Siváková zo Šamorína (vpravo), 2. vicemiss sa stala Sonja Kopčanová z Banskej Bystrice (vľavo).
debata (11)

V sobotu večer sme spoznali Miss Slovensko 2023, Miss Universe Slovakia 2023, aj prvú a druhú vicemiss. Korunky sa rozdávali počas priameho prenosu a diváci v hľadisku aj pred obrazovkami sa dočkali aj promenády v plavkách.

Miss Slovensko 2023 sa stala 23-ročná Daniela...
Petra Siváková, 1. vicemiss Miss Slovensko 2023.
+9Sonja Kopčanová, 22 rokov - 2. vicemiss Miss...

Ide o diskutovanú disciplínu, od ktorej už niektoré súťaže Miss upustili. V súťaži Miss America sa táto disciplína objavila posledný raz v roku 2017. Iniciátori tejto zmeny argumentovali údajnými sťažnosťami, ktoré defilé v plavkách a dokonca aj vo večerných róbach vyvolávalo. V súťaži Miss USA sa v roku 2022 ešte finalistky v plavkách po pódiu prešli. V medzinárodnej súťaži Miss World sa v takejto kategórii nesúťaží od roku 2015. V Miss International, Miss Intercontinental či Miss Supranational áno – viac o téme čítajte tu.

zväčšiť Miss Slovensko 2023 sa stala 23-ročná Daniela... Foto: Miss Slovensko
miss slovensko Miss Slovensko 2023 sa stala 23-ročná Daniela Vojtasová z Dolného Kubína (v strede). 1. vicemiss je Petra Siváková zo Šamorína (vľavo), 2. vicemiss sa stala Sonja Kopčanová z Banskej Bystrice (1. vpravo), spolu s nimi riaditeľ súťaže Michael Kováčik. Na zábere aj Miss UNIVERSE Slovakia 2023 - Kinga Puhová (2. vpravo)

Miss Slovensko 2023 sa stala 23-ročná Daniela Vojtasová z Dolného Kubína, 1. vicemiss je Petra Siváková zo Šamorína a 2. vicemiss sa stala Sonja Kopčanová z Banskej Bystrice. Prekvapením večera bolo udelenie ďalšieho titulu spojeného so svetovou súťažou. Riaditeľ Miss Slovensko Michael Kováčik odovzdal titul a korunku novej Miss UNIVERSE Slovakia 2023. Stala s ňou Kinga Puhová.

miss slovensko Čítajte viac Je rozhodnuté! Titul Miss Slovensko 2023 si vybojovala blondínka z Dolného Kubína

Ako pre Pravdu povedal Michael Kováčik, riaditeľ súťaže Miss Slovensko, od promenády v plavkách v aktuálnom, 27. ročníku, organizátori neupustili. „Nehľadáme určitý typ postavy, ani ideálne miery, hľadáme dievčatá, ktoré žijú zdravo a cítia sa dobre vo svojom tele. Takže prečo aj tieto fakty neukázať v televízii. Dievčatá nemusia mať postavy modeliek a vo svojich telách sa aj tak cítia dobre.“

Video

VIDEO: S Leonou Novoberdaliu a Michaelom Kováčikom z Miss Slovensko o budúcnosti súťažiach krásy, ich relevancii, o objektivizácii žien či o tom, čo podobné projekty ešte dnes môžu mladým dievčatám priniesť.

Miss Slovensko 2023 sa stala 23-ročná Daniela...
Miss Slovensko 2023 sa stala 23-ročná Daniela...
+15Miss Slovensko 2023 sa stala 23-ročná Daniela...

© Autorské práva vyhradené

11 debata chyba
Viac na túto tému: #Miss Slovensko #Michael Kováčik #promenáda v plavkách

+ Zdolajte svoje vlastné nedostatky a budete sami na seba právom pyšný.
Uprednostňujte úlohy a financie na...

+ Malé zmeny vo vašej strave môžu priniesť veľké výsledky.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, bude to tak najlepšie...