Už sa pred objektívmi neskrýva, veľký návrat ikonickej Evangelisty pokračuje: Jej slová o minulosti však tnú do živého

Roky sa verejnosti stránila, dôvodom mala byť nevydarená skrášľovacia procedúra, ktorá zmenila vzhľad a telo niekdajšej slávnej supermodelky Lindy Evangelisty. Dnes sa však kanadská rodáčka znovu vracia pred objektívy a do svetiel reflektorov.

22.09.2023 00:00
Linda Evangelista Foto: ,
Topmodelka Linda Evangelista na prehliadke Fendi Jar/Leto 2024.
debata

Päťdesiatštyriročná Linda sa objavila v stredu popoludní na módnej prehliadke Fendi v Miláne, kde dizajnér Kim Jones predstavil novú kolekciu na sezónu Jar/Leto 2024. Oblečená celá v čiernej farbe, s krátkym šik zostrihom a decentným líčením pôsobila modelka pôvabne a decentne. Mnohí hostia sa nevyhli ani jej porovnávaniu s kolegyňami ako Kate Moss či Naomi Campbell, ktoré sa rovnako usadili do prvého radu na spomenutej módnej šou.

Linda Evangelista a jej syn Augustin James Evangelista Čítajte viac Jednu opustil, druhú si vzal za ženu, dieťa má s oboma. Aký je vzťah Salmy Hayekovej a supermodelky Evangelisty... prekvapí

Evangelista s druhou menovanou (a spoločne so Cindy Crawfordovou a Christy Turlingtonovou) nafotila sériu záberov a titulnú stranu pre magazín Vogue. Už minulý rok sa však odohral jej návrat vo veľkom štýle, keď sa stala tvárou kampane k 25. výročiu kabelky Fendi Baguette. Objavila sa dokonca na móle na prehliadke v New Yorku.

Topmodelka Naomi Campbell nechýbala na...
Herečka Naomi Watts na prehliadke Fendi...
+29Modelka a herečka Amber Valletta na módnej...

Na milánskej módnej šou už v pozícii hosťa zvládala svoje pózovanie a interakcie s médiámi na jednotku. Iba pár hodín predtým sa však objavili v médiách aj vyjadrenia Evangelisty na margo jej ex-manžela, modelingového agenta a šéfa agentúry Geralda Marieho. Pochádzajú z dokumentu Super Models od Apple TV+.

zväčšiť Zľava: Topmodelka Linda Evangelista, herečky... Foto: Jacopo M. Raule/Getty Images for Fendi
Linda Evangelista, herečky Naomi Watts, Gwendoline Christie a Christina Ricci Zľava: Topmodelka Linda Evangelista, herečky Naomi Watts, Gwendoline Christie a Christina Ricci na prehliadke Fendi Jar/Leto 2024.

Supermodelka uviedla, že sa Marie počas ich manželstva správal voči nej zneužívajúcim spôsobom. „Vypadla som z toho, keď som mala 27, ale pustil ma von až potom, čo dostal všetko,“ citovali modelku americké médiá. Evangelista tiež uviedla, že Marieho násilné správanie sa vraj nikdy nedotklo jednej časti jej tela. „Vedel, že sa nemá dotýkať mojej tváre, nedotýkať sa toho, čo zarába peniaze,“ komentovala.

Demi Moore Čítajte viac Šaty na telo, úzky driek a zvodný dekolt: Tipovali by ste jej 60? Demi Moore popiera zákony prírody

Právnici Geralda Marieho, ktorého viacero žien obvinilo zo znásilnenia a sexuálneho nátlaku, odmietli tieto obvinenia.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #domáce násilie #Miláno #Fendi #Linda Evangelista

+ Neriešte momentálne to čo riešiť netreba, odložte to na neskôr.
Aj keď sa vám niečo nechce dokončite to,...

+ Malé zmeny vo vašej strave môžu priniesť veľké výsledky.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, bude to tak najlepšie...