Najkrajšie tenisové blondínky blednú závisťou! 18-ročná víťazka US Open uchvátila na premiére Bonda

To je zmena! Pred týždňom sa Emma Raducanu preháňala s vojvodkyňou Kate po kurte, teraz ohúrila na premiére Bonda.

29.09.2021 12:00
Britain No Time To Die World Premiere Foto: ,
18-ročná tenistka Emma Raducanu na premiére bondovku Nie je čas zomrieť.
debata (11)

Pred týždňom sa vojvodkyňa Kate preháňala po kurte s mladučkou britskou víťazkou US Open, Emmou Raducanuovou. Obe v tenisových úboroch predvádzali svoje športové postavičky. 39-ročná manželka princa Williama sa pri 18-ročnej kráske nijako nestratila.

Britain Royals Čítajte viac Krajšia ako Kurnikovová? Vojvodkyňa Kate v kratučkej tenisovej sukničke, na kurte s britskou hviezdou

Pred objektívmi sa dve dámy stretli opäť, v utorok večer ich spojila premiéra novej bondovky Nie je čas zomrieť. Londýn si jednoznačne podmanila vojvodkyňa Kate, ktorá v zlatých šatách od Jenny Packhamovej zatienila všetky prítomné dámy, vrátane hollywoodskych hviezd.

zväčšiť 18-ročná tenistka Emma Raducanu na premiére... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Britain No Time To Die World Premiere 18-ročná tenistka Emma Raducanu na premiére bondovku Nie je čas zomrieť.

Svoj veľký kus slávy si však počas večera „ukradla“ aj 18-ročná športovkyňa, na ktorú sme zvyknutí zväčša v krátkej bielej sukničke či šortkách. Večerné podujatie krásna tmavovláska rozhodne nepodcenila, keď sa obliekla do svetlej róby Christian Dior s antickým nádychom. Tá presne korešpondovala s jej dievčenským pôvabom, ktorý ešte podčiarkli luxusné šperky od Tiffanyho.

Vojvodkyňa Kate vyzerala úchvatne v zlatých...
Herec Daniel Craig na premiére bondovky Nie je...
+26Herečka Ana de Armas v kreácii Louis Vuitton.

V Británii oslavovaná Emma Raducanu si už na svoje vystúpenia pred objektívmi na červených kobercoch začína zvykať, svoju premiéru zažila aj na sledovanej módnej udalosti roka – MET Gala v New Yorku. Vtedy očarila v čierno-bielom modeli značky Chanel.

Britain No Time To Die World Premiere Čítajte viac Premiéra bondovky! Craiga obklopili krásne kolegyne, dych priam vyrazila vojvodkyňa Kate

Hviezda Emmy Raducanuovej naplno zažiarila potom, čo sa stala víťazkou ženskej dvojhry na grandslamovom turnaji US Open. Zároveň sa stala najmladšou grandslamovou šampiónkou od roku 2004, keď na tráve All England Clubu vybojovala trofej Ruska Maria Šarapovová.

© Autorské práva vyhradené

11 debata chyba
Viac na túto tému: #Emma Raducanuová #Nie je čas zomrieť

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...