Margita krstil nový album. Jeho lásku Zagorovú nahradila táto slávna blondínka

Len nedávno prekvapila verejnosť správa o zhoršení zdravotného stavu známej českej speváčky Hany Zagorovej. Hoci ťažkú situáciu sa podarilo lekárom zvrátiť, na krste nového albumu svojho manžela chýbala.

12.10.2021 14:51
debata
zväčšiť Krst albumu Štefana Margitu - nahrávky Na... Foto: Markéta Hanzlíková / Česká editoriální fotografie / Profimedia
637623468 Krst albumu Štefana Margitu - nahrávky Na správné cestě. Krstnou mamou sa tala moderátorka Lucie Borhyová.

Slovenský rodák, operný spevák Štefan Margita pred pár dňami uviedol do života svoju albumovú novinku. V priestoroch pražského Tančiaceho domu sa zišli mnohí zástupcovia hudobnej scény, kolegovia aj priatelia, aby 65-ročného Margitu podporili.

Zagorová na akcii chýbala, podľa slov jej vlastného manžela je stále ešte v nemocničnej starostlivosti. Nechcela mu však meniť plány a sama ho údajne prosila, aby plán krstu nového albumu nemenil. „Dobrým znamením bolo už to, že chcela, aby som jej priviezol krémy, ktoré používa, a parfém,“ citoval Margitu server Super.cz. „A dostala chuť na rezeň. Už sa veľmi teším, až budem mať Hanku znovu doma,“ komentoval tiež pre portál.

Speváčka Hana Zagorová a jej manžel Štefan Margita na záberoch k novému albumu. Čítajte viac Zagorovú po náhlom zhoršení stavu odviezla záchranka. Bojuje s postcovidovým syndrómom

Samozrejme, krst sa bez dámskej spoločnosti neobišiel a rolu „sudičky“ zveril Štefan Margita inej známej blondínke. Reč je o moderátorke Lucii Borhyovej, ktorá sa objavila v spoločnosti slovenského speváka, autora pesničiek Michala Kindla a čelistky Iris Morris. Aj vďaka výberu šiat červenej farby a svojmu oslnivému úsmevu bola neprehliadnuteľná. Minulý týždeň Borhyová žiarila na premiére dokumentu Karel – viac si pozrite tu.

Margita dúfa, že sa čoskoro objaví pred objektívmi aj so svojou polovičkou. Ako naznačil v rozhovoroch, Zagorová by vraj chcela nahrať nový album a tiež zaspievať vianočný koncert. V roku 2022 by sa partneri chceli tiež objaviť na spoločných koncertoch.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #novinka #krst #album #Hana Zagorová #Štefan Margita #Lucie Borhyová

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...