Aká matka, taká Katka? Mossovej krásna dcéra už mamin tieň prekročila, uchvátila v múzeu

Dalo by sa to označiť za rodinný večer. Pri príležitostí uvedenia knihy fotografií a výstavy s ňou spojenou sa konala súkromná recepcia v Londýne. Nechýbala na nej Kate Moss, ani jej dcéra Lila Grace.

12.02.2022 14:00
'The Fendi Set' Book Launch Private Reception Foto:
Modelka Lila Moss a jej mama, modelka Kate Moss sú zachytené aj na fotografiách v knihe The Fendi Set od Nikolaia von Bismarcka, ktorý je Mossovej životným partnerom.
debata

Rodinná dvojica nemohla na podujatí chýbať, keďže autorom knihy fotografií pod názvom The Fendi Set je Nikolai von Bismarck. Talentovaný umelec s modrou krvou v žilách je už niekoľko rokov životným partnerom Mossovej a vlastne tým pádom aj otčimom pôvabnej osemnástky Lily. Zároveň obe dámy zachytil ako svoje múzy pred zhruba rokom, keď sa konala veľkolepá prehliadka Fendi Haute Couture, kde obe boli obsadené ako modelky.

Bývalá modelka Daisy Lowe.
Britská členka aristokracie Emma Weymouth.
+9Bývalá supermodelka Kate Moss na uvedení knihy...

Na recepcii v Londýne, samozrejme, nechýbal ani dizajnér Kim Jones – autor spomenutej kolekcie a kreatívny šéf talianskej kožušníckej značky Fendi. Spoločne s Von Bismarckom rozdali niekoľko autogramov a živo sa bavili s pozvanými hosťami. Medzi nimi sa objavilo množstvo dlhoročných priateľov dizajnéra aj samotného fotografa – šľachtica. Podľa toho vyzeralo aj zloženie.

zväčšiť Poppy Delevingne (vľavo) a princezná Beatrice... Foto: Dave Benett for FENDI
'The Fendi Set' Book Launch Private Reception Poppy Delevingne (vľavo) a princezná Beatrice na súkromnej recepcii pri príležitosti uvedenia knihy The Fendi Set.

Medzi hosťami sa objavila princezná Beatrice, vnučka kráľovnej Alžbety II., dobre sa zabávala v spoločnosti Poppy Delevingneovej – ďalšej krásky a celebrity s modrou krvou v žilách. Šlachtickú smotánku zastúpila potom aj modelka a influncerka Mary Charteris, londýnsku celebritnú scénu zas zastúpili dámy ako Daisy Lowe či Alexa Chung.

Britain Dior Men Fashion Photo Call Čítajte viac Rovno z postele? Ale nádherná... Mossovej dcéra ako ženská hviezda medzi mužmi od Diora

V centre pozornosti fotografov však boli (a celkom zaslúžene) práve mama a dcéra Mossové. Obe oblečené v kolekcii talianskej značky a obe pôvabné pred objektívom. Kate Moss večer absolvovala len pár dní predtým, ako vyšlo najavo, že sa definitívne sťahuje z Londýna na vidiek. Aj s Von Bismarckom sa údajne rozhodli presídliť do pokojnejšej časti Británie. Moss predala svoj londýnsky príbytok, ako informovali britské médiá – utŕžila zaň zhruba 11,5 milióna libier.

Video
VIDEO: Prehliadka Fendi Haute Couture Jar/Leto 2022 Zdroj: FENDI

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Kate Moss #Fendi #Nikolai von Bismarck #Kim Jones #Lila Grace Moss

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...