Je to vážne! Kardashianka vzala na premiéru milenca Davidsona, pohľad slávnej Kim hovorí za všetko

O ich vzťahu píšu americké médiá už niekoľko mesiacov, paparazzovia sa za nimi naháňajú priam zbesilo. Vo štvrtok večer sa slávna digitálna a televízna hviezda Kim Kardashian konečne objavila po boku partnera oficiálne.

09.04.2022 00:15
Kim Kardashian Foto:
Slávna Kim Kardashian na premiére novej série reality-šou The Kardashians, ktorú zastrešila platforma HULU.
debata

Štyridsaťjedenročná podnikateľka a televízna megastar dorazila na premiéru novej série epizód programu The Kardashians, ktorý je pokračovaním mimoriadne úspešnej reality-šou Keeping up with Kardashians. Nebola však sama a práve to vyvolala úplný „poprask“ medzi novinármi a fotografmi.

Kardashianovú na slávnostnú premiéru sprevádzal herec a komik Pete Davidson – známy americký plejboj, ktorý v minulosti randil s kráskami ako Kaia Gerber, Phoebe Dynevor či Kate Beckinsale. Už niekoľko mesiacov je však vraj úplne očarený drobnou a príťažlivou mamou štyroch detí Kardashianovou.

zväčšiť Kim Kardashian a jej priateľ Pete Davidson majú... Foto: affinitypicture / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Kim Kardashian a jej priateľ Pete Davidson Kim Kardashian a jej priateľ Pete Davidson majú za sebou oficiálny spoločenský debut. Na premiére nových epizód reality-šou The Kardashians.

Dvojica síce odmietla pózovať spoločne na červenom koberci a pred fotostenou, ich spoločne zábery, ako vychádzajú z limuzíny a následne na seba hádžu zamilované pohľady, však objektívom neunikli. Kardashian, oblečená v sivých latexových šatách na telo, pôsobila veľmi spokojne. Neskôr sa pred objektívmi pridala ku svojej mladšej sestre Khloe Kardashianovej a mame Kris Jennerovej. Davidson vraj na svoju milú čakal v zákulisí.

Kim Kardashian Čítajte viac Môžu byť krásne, luxusné aj nahé... a potom príde ona! Kardashianka opäť ako magnet, uchvátila namodro

Za posledné dni sa o rodine Kardashianiek píše viac ako dosť. Dôvody sú pritom tiež rôzne. Kým napríklad Kim Kardashian predstavila novú kolekciu tvarovacej bielizne so štvoricou topmodeliek, vedľa ktorých si tiež zapózovala. Jej staršia sestra Kourtney sa stihla v noci z nedele na pondelok vydať. Spravila tak v kaplnke v Las Vegas a jej vyvoleným sa stal bubeník Travis Barker.

Video
VIDEO: Kim Kardashian v latexovej kombinéze v nočných uliciach Milána

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Kim Kardashian #červený koberec #spolu #Pete Davidson

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...