V rukách ukrajinská vlajočka, no všetci pozerali na... modelka Baikova si Benátky užila v priehľadných šatách a naostro!

Na filmovom festivale v Cannes reprezentovala rodnú krajinu s maličkou vlajkou v rukách. Do Benátok si ukrajinská rodáčka Alina Baikova priniesla rovnaký doplnok. Tentoraz však pripútala pozornosť aj inak.

08.09.2022 11:29
Alina Baikova Foto: ,
Ukrajinská modelka Alina Baikova sa zúčastnila na premiére filmu Freedom On Fire: Ukraine's Fight For Freedom v priehľadnej kreácii a s ukrajinskou vlajkou v rukách.
debata (12)

Modelka, ktorá v minulosti pracovala napríklad pre značku Victoria's Secret a ktorej dobrou kamarátkou je aj Slovenka Michaela Kocianová, sa objavila v stredu popoludní na premietaní dokumentu na podporu Ukrajiny a jej boja za slobodu. Pozornosť objektívov však na seba strhla aj módna kreácia – šaty červenej farby z takmer kompletne priehľadného materiálu. Baikova si pritom pod šaty nevzala žiadnu spodnú bielizeň, takže v niektorých momentoch bolo celkom jasne vidieť jej poprsie.

Natasha Poly pózuje fotografom v odvážnych...
Herečka Vanessa Kirby uchvátila v kreácii...
+15Herečka Laura Dern v kreácii Armani Privé.

Rodáčka z Ukrajiny však dôraz na svoje odhalenie nedávala a ešte pred vystúpením na červenom koberci v Cannes, vysvetlila, prečo si obliekla model Tasha Mano. „Dnes som si obliekla šaty červenej farby. Nie vášnivej červenej, ale červenej, ktorá symbolizuje, ako moja krajina krváca,“ napísala v „insta-story“ Baikova.

657341567 Čítajte viac Fakt tesnotka! Modelke Baikovej na pláži zakrýval intímne partie len tenučký prúžok

Kým ona sa pred objektívmi fotografov z celého sveta predvádzala v priehľadnom modeli, zvyšok delegácie stavil na modro-žltú farebnosť – jasný odkaz na ukrajinské národné farby.

Baikova, ktorá je vydatá za amerického podnikateľa Patricka Carrolla, sa ešte v júni stala terčom kritiky za to, že sa často na sociálnych médiách prezentuje zábermi plnými luxusu a honosného životného štýlu.

zväčšiť Zľava: Alina Baikova, Hanna Zaitseva, Nataliia... Foto: SITA/AP, Domenico Stinellis
Alina Baikova, Hanna Zaitseva, Nataliia Nagorna, režisér Evgeny Afineevsky a riaditeľ filmového festivalu v Benátkach Alberto Barbera Zľava: Alina Baikova, Hanna Zaitseva, Nataliia Nagorna, režisér Evgeny Afineevsky a riaditeľ filmového festivalu v Benátkach Alberto Barbera na premiére dokumentu Freedom On Fire: Ukraine's Fight For Freedom.

„Môj život síce vyzerá očarujúco, plný glamouru, ale vo vnútri sa cítim ako mŕtva. Stále žijem rovnakým životným štýlom, ale nie je v tom žiadny pôžitok! Snažím sa byť zaneprázdnená, aby som sa rozptyľovala, ale len čo si sadnem, znova ma to zasiahne! Nech robím čokoľvek, nič nepomáha. Nemôžem sa dočkať, kedy to všetko skončí! Nemôžem sa pozerať na to, ako ľudia trpia! Nikdy som sa nebála tak ako teraz, pretože je veľmi málo v mojej moci, aby som to zmenila! Som zničená! Ale modlím sa za Ukrajinu každý jeden deň a vždy som bol hrdou Ukrajinkou," napísala vtedy modelka.

Vica Kerekes Čítajte viac Vica Kerekes ako očarujúca diva v Benátkach! Zažiarila pri fotostene aj v uličkách slávneho mesta

Baikova sa vraj pravidelne zapája do projektov na podporu Ukrajiny a jedným z nich bolo aj uvedenie spomenutého dokumentu Freedom On Fire: Ukraine's Fight For Freedom. Okrem neho boli v stredu na programe aj očakávané filmy s hviezdami ako Hugh Jackman, Laura Dern či Vanessa Kirby alebo Zoey Deschanel. Najmä prvé tri spomenuté mená, hrdinovia filmu The Son, vzali červený koberec útokom. Pozrite si úchvatnú Kirbyovú v róbe Valentino Haute Couture či Lauru Dernovú v modeli Armani Privé v našej galérii.

Chcete vidieť fotogalérie z filmového festivalu v Benátkach? Kliknite na ďalšiu stranu.

© Autorské práva vyhradené

12 debata chyba
Viac na túto tému: #Benátky #podpora #dokument #Ukrajina #Medzinárodný filmový festival v Benátkach #Alina Baikova

+ Zelenina na tanieri znamená viac vitality a lepšiu náladu.
Stanovte si realistické ciele, aby ste sa vyhli...

+ Netvárte sa, že všetky veci idú okolo vás, budú sa tak tváriť aj ostatní.
Neprestaňte pred koncom, smotanu za...