Dovolenka v Grécku zrazila ich popularitu na dno! Po 2 rokoch spravili holandskí králi reparát, Maxima uchvátila

Ešte v časoch zúriacej pandémie v októbri roka 2020 vyvolali obrovskú nevôľu medzi Holanďanmi, keď dovolenkovali v Grécku. Kráľovská rodina vtedy svoj krok oľutovala, no neubránila sa poklesu popularity.

03.11.2022 00:00
kráľ Viliam-Alexander a jeho manželka kráľovná... Foto: ,
Holandský kráľ Viliam-Alexander a jeho manželka kráľovná Maxima pózujú na Akropolise.
debata

Po viac ako dvoch rokoch sa kráľ Viliam-Alexander a jeho manželka, kráľovná Maxima, na grécku pôdu vrátili. Tentoraz už oficiálne, v rámci štátnej návštevy, ktorá odštartovala koncom októbra a skončila sa v prvý novembrový deň.

kráľovná Maxima Čítajte viac Takto ju svet hádam nikdy nevidel! Kráľovná Maxima v Tanzánii - žiaden mejkap, ani účes a z lietadla v ponožkách

Ako to už v prípade holandského kráľovského páru býva, pozornosť sa sústreďovala predovšetkým na pôvabnú a elegantnú Maximu. Päťdesiatjedenročná kráľovná zaujala hneď v čase príletu do Atén, keď sa obliekla do veľmi vkusných dvojfarebných šiat a doplnila ich masívnejšou čelenkou. Takto vystrojená mama dvoch dcér, princeznej Amalie a princeznej Alexie zamierila následne aj na slávny Akropolis, kde ich sprevádzala grécka ministerka kultúry.

Holandský kráľ Viliam-Alexander a jeho manželka...
Holandský kráľ Viliam-Alexander a jeho manželka...
+6Holandský kráľ Viliam-Alexander, jeho manželka...

Fotografie s malebným turistickým zátiším starovekých gréckych chrámov pôsobili priam ako zábery z dovolenky. Akurát, že väčšina turistov si na výstup na známy kopec nad Aténami, kde sa týči niekoľko pozostatkov tisícročia starých chrámov, zvyčajne neoblieka koktejlové šaty a superluxusnú garderóbu za tisícky eur.

zväčšiť Holandský kráľ Viliam-Alexander a jeho manželka... Foto: SITA/AP, Petros Giannakouris
Holandský kráľ Viliam-Alexander a jeho manželka - kráľovná Maxima Holandský kráľ Viliam-Alexander a jeho manželka - kráľovná Maxima počas návštevy výstavy World Press Photo v Aténach.

O pár hodín neskôr sa potom prezentovala vo vkusnej pudrovej kreácii s aranžovaným pláštikom a dekoratívnejšou čelenkou vo vlasoch. Takto navštívila aj s manželom výstavu World Press Photo, ktorá sa koná v priestoroch nadácie jedného z najbohatších Grékov – Stavrosa Niarchosa.

Práve kráľovná Maxima je zvyčajne miláčikom médií, ale tiež samotných Holanďanov v momentoch, keď reprezentuje krajinu. Podľa zdrojov z krajiny je práve jej popularita v rámci kráľovskej rodiny vôbec najsilnejšia.

Holandská kráľovná Maxima počas oficiálnej...
Holandská kráľovná Maxima počas príletu do...
+2Holandská kráľovná Maxima počas príletu do...

Je to pritom vlastne paradoxné, keďže elegantná plavovláska nie je rodenou Holanďankou. Maxima sa narodila v Argentíne ako Máxima Zorreguieta Cerruti a jej otec bol ako člen vlády súčasťou vojenskej dikatatúry v rokoch 1976 až 1983, čo tiež v začiatkoch Maximinho vzťahu s budúcim holandským kráľom vyvolalo kontroverzné reakcie. Viac o kontroverznej dovolenke holandského páru v Gréecku v roku 2020 čítajte tu.

VIDEO: Zatajované psychické problémy a iné kráľovské choroby

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Grécko #dovolenka #návšteva #návrat #kráľovná Maxima

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....