Dva roky pred 60-kou, akcie sa nevzdáva. John Wick je späť, Reeves šokuje... Na toto si trúfol?

V akčných filmoch hviezdil ako tridsiatnik, ale tú najväčšiu slávu si užíva tesne pred dovŕšením šesťdesiatky. Herec Keanu Reeves sa vracia ako John Wick.

09.03.2023 00:00
Keanu Reeves Foto: ,
Kanadský herec Keanu Reeves pózuje fotografom pred premiérou štvrtej časti akčného filmu John Wick v Londýne.
debata (1)

Filmový príbeh nájomného vraha, ktorý sa chce vymaniť zo svojho pôvodného povolania, sa aj pre obrovský kasový úspech dočkal už štvrtého filmu. Herec Reeves ho uviedol pred pár dňami v Londýne aj so svojimi filmovými kolegami.

Martina Zábranská a jej partner Jiří Dvořák Čítajte viac Zaľúbená Zábranská vzala Dvořáka na tanečný večer! Lásku posvätili aj červenou farbou

Niekdajšia hviezda hitov Bod zlomu či Nebezpečná rýchlosť sa s úsmevom objavila na červenom koberci, ktorý kropili kvapky londýnskeho dažďa. S tým však Reeves zabojoval s pomocou dáždnika, aby sa potom neskôr pridal ku svojim staronovým kolegom aj kompletne novým tváram zo štvrtého filmu akčnej frančízy.

Zľava: herci Scott Adkins, Rina Sawayama, Keanu...
Kanadský herec Keanu Reeves pózuje fotografom...
+5Britská herečka Natalia Tena pózuje fotografom...

Okrem Reevesa sa v snímke znovu vracia herec Ian McShane, novými posilami je napríklad Scott Adkins či japonsko-britská herečka a speváčka Rina Sawayama. Práve ona patrila medzi najoslnivejšie dámy akcie, keď sa objavila na červenom koberci v trblietavých šatách Ashi Studio.

zväčšiť Zľava: herci Scott Adkins, Rina Sawayama, Keanu... Foto: TASR/AP, Alberto Pezzali
Scott Adkins, Rina Sawayama, Keanu Reeves, Natalia Tena a Ian McShane Zľava: herci Scott Adkins, Rina Sawayama, Keanu Reeves, Natalia Tena a Ian McShane pózujú fotografom pred premiérou štvrtej časti akčného filmu John Wick v Londýne.

Reeves sa pred pár dňami zhováral aj s novinárom z magazínu a portálu Collider o tom, čo divákov čaká vo štvrtom pokračovaní filmu. Jedna zo scén, ktorá bude vraj absolútnym filmovým zážitkom, je bitka v berlínskom nočnom klube, ktorá sa odohráva na tanečnom parkete.

Herečka Hana Vagnerová a jej slovenský kolega Juraj Hrčka. Čítajte viac Vagnerová uviedla nový film, aj na premiére plietla hlavy. Pôvabnú Češku doplnil Hrčka, Godla aj jej slovenský hlas Rakovská

„Musíte si poradiť s priestorom a tiež musíte brať ohľad na silu ľudí, ktorí stoja v pozadí – v zmysle toho, ako sa tomu odovzdajú. Musia akoby stále tancovať, byť v prítomnom momente a v podstate ignorovať bitku, ktorá sa vedľa nich a pred nimi deje. Takže tá podoba spolupráce, snaha udržať ten moment živý a autentický – bolo to veľa akcie, skúšania, preberania si jednotlivých sekvencií,“ okomentoval filmársky mimoriadne náročnú scénu Reeves. Kúsok z nej zachytáva aj trailer. Viac si však určite pozrite v kine.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Keanu Reeves #John Wick 4

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...