Telo v luxusnej róbe za tisíce, tvár bez jedinej vrásky: 52-ročná topmodelka zatienila v Cannes aj o polovicu mladšie

Pri pohľade na ňu sa niekedy zdá, že podpísala zmluvu s diablom na večnú mladosť. Ani na otváracom ceremoniáli v Cannes neprestala fascinovať.

17.05.2023 09:40
Naomi Campbell Foto:
Naomi Campbell pózuje fotografom na premiére filmu 'Jeanne du Barry' v Cannes.
debata

Britská topmodelka Naomi Campbell bola jednou z dám, ktoré sa objavili na červenom koberci otváracieho ceremoniálu 76. ročníka slávneho filmového festivalu. Pri príchode na červený koberec vyvolala údiv aj obdiv.

Michael Douglas v sprievode manželky Catherine Zeta-Jonesovej a dcéry Carys Douglasovej Čítajte viac Cannes plné hviezd: Prišiel Depp, Uma Thurman aj sexi modelky, ale všetky oči na... nádhernú dcéru Zeta-Jonesovej a Douglasa

Dnes 52-ročná zástupkyňa generácie supermodeliek sa pred objektívy postavila v trblietavých strieborných šatách značky Celine s dlhou hrivou tmavých vyžehlených vlasov. Na jej tvári sa nedala nájsť jediná vráska či znak starnutia.

Carys Zeta Douglas prišla podporiť svojho otca...
Herečka Elle Fanning sa objavila na červenom...
+50Herec Michael Douglas v sprievode manželky...

Campbellovej príťažlivý zjav je bez pochyby aj dôsledkom práce šikovných odborníkov – čo však v jej prípade platí tiež, je, že hviezdna rodáčka z Londýna sa stále ponáša na svoje mladšie JA. Zásahy a vylepšenia estetickej medicíny ju nezmenili na nepoznanie.

zväčšiť Topmodelka Naomi Campbell v kreácii Celine. Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Topmodelka Naomi Campbell v kreácii Celine. Topmodelka Naomi Campbell v kreácii Celine.

Aj po viac ako 35 rokoch od štartu svojej veľkolepej modelingovej kariéry sa radí medzi vôbec najfotografova­nejšie a najaktívnejšie členky slávnej „supermodel“ skupiny. Na otváracom ceremoniáli v Cannes, ktorý patril filmu Jeanne Du Barry s Johnnym Deppom v hlavnej úlohe, nebola jedinou kráskou a zástupkyňou módnej brandže.

Alessandra de Osma Čítajte viac Jej pôvab berie dych! Krajšiu princeznú v Európe sotva nájdete, táto brunetka je manželkou...

Na festival zavítala aj topmodelka Romee Strijd, jej francúzska kolegyňa Cindy Bruna či niekdajší anjelik značky Victoria's Secret – brazílska rodáčka Alessandra Ambrosio. Viac nájdete v našich bohatých galériách.

Francúzska topmodelka Cindy Bruna na premiére...
Brazílska modelka Izabel Goulartová bola v...
+47Topmodelky Sara Sampaio (vľavo) a Josephine...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #vek #Cannes #Naomi Campbell

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...