Nemecká Salma Hayek? Prišla aj s krásnou dcérou, ale keď sa postavila pred objektívy... má 57 a vyzerá fakt božsky

Zdá sa, že tento rok sa roztrhlo na filmovom festivale v Cannes vrece s rodinnými dvojicami a zoskupeniami. Ďalšie pokrvne spojené príbuzné ozdobili filmový sviatok roka.

20.05.2023 00:00
debata
zväčšiť Nemecká moderátorka a herečka Veronica Ferres v... Foto: ČTK / imago stock&people / Sebastian Gabsch
Veronica Ferres Nemecká moderátorka a herečka Veronica Ferres v kreácii Gülafer Ataş na filmovej premiére druhého dňa festivalu v Cannes.

Reč je tentoraz o populárnej dvojici z Nemecka – herečke Veronice Ferresovej a jej dcére Lilly Krugovej. Obe dámy sa počas uplynulých dní objavili na červenom koberci na Francúzskej riviére. Každá v iný deň, ale pozornosť pritiahli obe.

Ethan Hawke a herečka Uma Thurman Čítajte viac Pri týchto záberoch stisne srdce každého rodiča. Expartneri Thurman a Hawke sú v Cannes, z ich spoločnej lásky je dnes tento fešák

Herečka a influencerka Lilly Krug sa vo štvrtok večer predviedla na slávnostnej premiére filmu Indiana Jones a nástroj osudu, kde dorazila vo večernej róbe so sexi detailom na hrudi – transparentným materiálom, ktorý bol pošívaný tak, aby zakryl to, čo má zostať skryté.

zväčšiť Lilly Krug sa predvádzala na filmovom festivale... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Lilly Krug Lilly Krug sa predvádzala na filmovom festivale v Cannes.

Blondínka z Mníchova nenavštívila festival prvýkrát, už v minulých rokoch sa ocitla v zozname prominentných hostí a najmä v nemecky hovoriacich krajinách jej zábery obleteli všemožné médiá. Pri Krugovej je jasné, po kom zdedila krásu aj sexepíl. Živý dôkaz sa prechádzal po červenom koberci iba deň pred ňou.

Herečka Scarlett Johansson pózuje v kreácii...
Herečka Anais Demoustier v luxusnej kreácii...
+47Anushka Sharma prišla na premiéru film The Old...

V tomto prípade je reč o jej (ešte o niečo slávnejšej) mame – herečke Veronice Ferresovej, ktorú nemeckí diváci poznajú z hitov ako Miesto činu, Komisár Rex, ale tiež filmov ako Hranice lásky alebo Červená Sonja.

679523520 Čítajte viac Zoznámte sa, to je tatko Ritchie! O Madonne všetci hovoria, ako sa zmenila, ale spoznáte jej exmanžela?

Dnes 57-ročná plavovláska dorazila na premiéru filmu Monštrum a azda málokto by si pri pohľade na ňu tipoval, že sa pomaly blíži k šesťdesiatke. Mladistvo pôsobiaca, no pritom prirodzená, zrelá a ženská, stále veľmi sexy. Ferres sa predviedla v róbe tureckého dizajnéra, ktorá jej mimoriadne pristala.

Zdá sa, že Nemecko má svoju vlastnú Salmu Hayek, čo poviete?

Slovenka Adriana Karembeu v kreácii Yanina...
Britská herečka Naomi Ackie v kreácii Valentino...
+18Carla Bruni na filmovom festivale v Cannes.
Herečka Kelly Rutherford v šatách a s kabelkou...
Herečka a scenáristka Phoebe Waller-Bridge v...
+41Herec Harrison Ford predstavil v Cannes film...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dcéra #Cannes #mama #Cannes 2023 #Veronica Ferres #Lilly Krug

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...