Toto vyzerá takmer ako jeho hárem! Cruise na premiére s údajnou milenkou, ale dotyky s inou kolegyňou vyzerali ešte vášnivejšie

Veľkolepo. Tak uviedli do sveta ďalší film zo série Mission Impossible, ku ktorej už neodmysliteľne patrí herec Tom Cruise. A rovnako neodmysliteľne k nej patrí aj poriadna akcia a krásne a talentované herečky.

21.06.2023 00:00
Rebecca Ferguson a herec Tom Cruise Foto: ,
Herečka Rebecca Ferguson a herec Tom Cruise sa zvítali možno až príliš intímne na premiére filmu Mission: Impossible - Dead Reckoning.
debata

Na Španielskych schodoch v Ríme, kde sa v pondelok podvečer konalo veľkolepé uvedenie snímky s podtitulom Dead Reckoning, sa ich zišlo hneď niekoľko. Viaceré z nich už diváci dobre poznajú. Pozornosť médií však azda najviac pútala britská kráska Hayley Atwell.

Jon Hamm Čítajte viac Mal som to byť ja, prezradil o slávnej úlohe Bena Afflecka jeho hollywoodsky kolega. Otázka znie, ukázal by aj...

Hviezdu z marvelovského univerza, ktorá sa kedysi objavila vo filme Kapitán Amerika, spájali médiá s Tomom Cruisom aj v súkromí. Dvojica sa mala dať dohromady práve na nakrúcaní spomenutého filmu – ešte v roku 2020, no o tom, či spolu zostali sa špekulovalo azda ešte viac.

Herečka Rebecca Ferguson a herec Tom Cruise sa...
Herečka Rebecca Ferguson a herec Tom Cruise sa...
+19Herec Tom Cruise (vľavo) a režisér Chris...

Olej do ohňa tejto živej konverzácie prilial aj fakt, že šesťdesiatročný Cruise a o devätnásť rokov mladšia britská herečka sa minulý týždeň objavili spoločne na premietaní filmu v Londýne. Z kina však odišli samostatne.

zväčšiť Herec Tom Cruise a jeho filmová kolegyňa Hayley... Foto: Profimedia
Tom Cruise a jeho filmová kolegyňa Hayley Atwell Herec Tom Cruise a jeho filmová kolegyňa Hayley Atwell, s ktorou majú byť partnermi aj v súkromí.

Na rímskej premiére však rozruch vyvolali aj ďalšie momentky, ktoré zachytávali pozvaní fotografi. Zatiaľ čo Hayley Atwell (oblečená v kreácii Givenchy) sa po boku Cruisa správala skor distingvovane a dodržiavala si decentný odstup, trochu inú atmosféru majú zábery, ktoré zachytili zvítanie sa amerického akčného hrdinu a jeho ďalšej britskej kolegyne – herečky Rebeccy Fergusonovej.

Princezná Kate z Walesu (vľavo) v kreácii Alessandra Rich a vojvodkyňa Sophie z Edinburghu Čítajte viac Princezná Kate ako kópia Diany zatienila zvyšok rodiny - teda až na... aha, Sophie riskovala aj malé faux pas, no Británia ju za to miluje

Známa kráska sa už v sérii Mission: Impossible objavila. Pohľady z očí do očí, bozk na líca, ale aj priam hmatateľná chémia medzi hereckými kolegami vyvolali nejednu otázku. Ako to naozaj je medzi kolegami, jasné nie je. Ale isté je, že okrem spomenutej dvojice herečiek v Ríme nechýbali ani ďalšie dámy.

zväčšiť Britská herečka Vanessa Kirby vyzerala úchvatne... Foto: SITA/AP, Alessandra Tarantino
Vanessa Kirby Britská herečka Vanessa Kirby vyzerala úchvatne v kreácii Valentino Haute Couture.

Jednou z nich bola aj Vanessa Kirby, ktorá vyzerala naozaj úchvatne v trblietavých šatách Miu Miu na ramienka, herečka Pom Klementieff sa zase predvádzala v róbe Fendi Haute Couture. Dámske zloženie doplnila Mariela Gariga. Pánsku časť osadenstva zase doplnili herci ako Simon Pegg či Greg Tarzan Davis. A, samozrejme, nechýbal režisér Christopher McQuarrie. Viac si pozrite v našej galérii a tiež vo videu z premiéry.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Tom Cruise #Rebecca Ferguson #Mission: Impossible #Hayley Atwell

+ Začnite sa zaoberať konečne aj sami sebou, nie len ľuďmi okolo vás.
Ak sa vám momentálne v niečom darí,...

+ Naslúchajte svojmu telu, ono vie, čo je pre vás najlepšie.
Flexibilita a prispôsobivosť otvoria nové možnosti....