Stáli pri nej, keď získala Oscara, krásna Lawrence vzala rodičov aj na veľkú premiéru. A čo sexi scény? Zvykli si...

V znamení novej komediálnej úlohy sa nesú posledné týždne v živote herečky Jennifer Lawrenceovej. Americká hviezda už obehla niekoľko miest po celom svete, aby film No Hard Feelings propagovala.

28.06.2023 00:00
Jennifer Lawrence Foto: ,
Herečka Jennifer Lawrence prišla na premiéru v kreácii Dior.
debata

Poslednou zastávkou v jej zozname bol už minulý týždeň americký New York a zástupcovia médií, ktorí čakali na miláčika čitateľov a tiež držiteľku Oscara v jednom sa dočkali. Aj prekvapenia. Tridsaťdvaročná Jennifer totiž tentoraz neprišla na premietanie nového filmu sama.

Rebecca Ferguson a herec Tom Cruise Čítajte viac Toto vyzerá takmer ako jeho hárem! Cruise na premiére s údajnou milenkou, ale dotyky s inou kolegyňou vyzerali ešte vášnivejšie

Herečka, ktorá si svoje súkromie veľmi prísne stráži a doposiaľ neukázala svetu jediný záber svojho syna, ktorého má s manželom Cookeom Maroneym, si tentoraz predsa len objektívy pustila bližšie „k telu“. Teda do rodinného hniezda.

Herečka Jennifer Lawrence (v strede) s jej...
Herec Matthew Broderick a jeho syn James Wilkie...
+10Herečka Jennifer Lawrence a jej herecký kolega...

Po boku Jennifer Lawrenceovej sa na newyorskej premiére filmu objavili jej rodičia – mama Karen a otec Gary Lawrence, ktorí sú rodičmi troch detí. Jennifer je z nich najmladšia, okrem nej majú ešte dvoch synov a hollywoodska hviezda tak dvoch starších bratov.

zväčšiť Herečka Jennifer Lawrence (v strede) s jej... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Jennifer Lawrence Herečka Jennifer Lawrence (v strede) s jej rodičmi - mamou Karen Lawrenceovou a otcom Garym Lawrenceom na premiére filmu No Hard Feelings.

Oscarová hviezda má ku svojej rodine veľmi blízko, o čom svedčí aj fakt, že obaja rodičia po jej boku stáli aj v roku 2013, keď získala spomenutý sošku pozláteného fešáka menom Oscara. Za film Terapia láskou.

Jennifer Lawrence Čítajte viac Priehľadný ťah na fotografov? Takto zvádza Jennifer Lawrence v Londýne, ale počkajte, keď uvidíte, aká sexy je v novom filme

Po desiatich rokoch po jej boku stoja stále a podporujú ju v dôležitých chvíľach. „Rodina je nesmierne dôležitá. A akonáhle si založíte tú vlastnú, je to tá najúžasnejšia vec na svete. Snažím sa o to, aby som si užila každú jednu sekundu a bola čo najviac prítomná,“ komentovala pred časom Jennifer Lawrence.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Jennifer Lawrence #rodičia

+ Po práci si oddýchnite, máte nárok na prestávku navyše.
Opatrné hospodárenie s časom a peniazmi sa oplatí....

+ Nehazardujte so svojim zdravím, hazardujete tak aj s ľuďmi okolo vás.
Neustále prekonávajte sami seba, naučíte...