Krásna Pořízková žiarila vo Varoch v šatách od slovenskej dizajnérky. Aha, veď ich už mala oblečené... hviezda slovenského Let's Dance

Po nedávnej návšteve Bratislavy a promo turné ku svojej novej knihe sa česká rodáčka Pavlína Pořízková zastavila aj v Karlových Varoch.

01.07.2023 13:36
debata
zväčšiť Topmodelka, herečka a spisovateľka Pavlína... Foto: Profimedia
Pavlína Pořízková Topmodelka, herečka a spisovateľka Pavlína Pořízková. Oblečené má šaty od Veroniky Kostkovej.

Slávna modelka, herečka a dnes aj spisovateľka sa objavila na úvodnom ceremoniáli 57. ročníka festivalu, pričom zároveň na červenom koberci debutovala so svojím novým partnerom. Tým je scenárista Jeff Greenstein, ktorý sa v minulosti podieľal na takých hitoch ako Priatelia či Will & Grace.

Daniela Peštová a jej životný partner Pavol Habera Čítajte viac Festival vo Varoch sa začal: Dara Rolins ako magnet, ukázala bruško aj dcéru. Oscarová kráska v luxusnej róbe a Verešová... veď pozrite

Päťdesiatosemročná Pořízková vyzerala očarujúco a jej krásu ešte podčiarkol odtieň jemnej fialovej farby v zamatovom prevedení. Išlo pritom o róbu od slovenskej dizajnérky Veroniky Kostkovej a niekdajšia hviezda tituliek Sports Illustrated či Vogue si šaty na tento večer zapožičala.

zväčšiť Herečka Eliška Křenková v kreácii od Lukáša... Foto: Profimedia
Eliška Křenková Herečka Eliška Křenková v kreácii od Lukáša Macháčka na 57. ročníku filmového festivalu v Karlových Varoch.

Ak sú vám trochu povedomé, nebude to náhoda. Kreáciu totiž mohli už vidieť fanúšikovia slovenskej televíznej zábavy, konkrétne šou Let's Dance. V rovnakej kreácii sa totiž pred kamerami objavila pred pár mesiacmi aj moderátorka tanečnej súťaže Lucia Hlaváčková.

ZAK Zuzana Kanisová a dizajnér Fero Mikloško Čítajte viac Hviezdam Let's Dance vraví, budete chcieť tancovať nahé! Mikloško s Kanisovou miešajú lahodný módny koktejl pre diváka

Zdá sa, že festival vo Varoch mal niekoľko „recyklačných“ momentov. Okrem krásnej Pořízkovej, ktorá Pravde pred pár dňami poskytla exkluzívny rozhovor (môžete si ho pozrieť nižšie), sa na červenom koberci objavila v šatách „z Let's Dance“ aj pôvabná česká herečka Eliška Křenková.

zväčšiť Moderátorka Lucia Hlaváčková v šatách od Lukáša... Foto: TV Markíza
Lucia Hlaváčková Moderátorka Lucia Hlaváčková v šatách od Lukáša Macháčka (vľavo) a od Veroniky Kostkovej.

V jej prípade išlo o čierne body s dlhými rukavicovými rukávmi a priehľadným kaftanom od dizajnéra Lukáša Macháčka. Aj v tejto kreácii sa pred pár týždňami objavila na obrazovkách Markízy Lucia Hlaváčková. O styling sa v oboch prípadoch starala Zuzana Kanisová.

IDE O NÁS s Pavlínou Pořízkovou
Video
Slávna supermodelka hovorí o láske, vzťahoch, starnutí či o tom, prečo je vzorom iným ženám.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #festival #Veronika Kostková #Pavlína Pořízková #Karlovy Vary #Eliška Křenková #Lukáš Macháček

+ Hydratácia je kľúčom k vitalite a lepšiemu zdraviu.
Čas strávený učením o investíciách sa vráti násobne....

+ Malé zmeny vo vašej strave môžu priniesť veľké výsledky.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, bude to tak najlepšie...