Ona má 75, on o dva roky viac: Slávni kolegovia z Ricchi e Poveri vo Varoch, české celebrity hopsali na megahit Mamma Maria

Azda niet nikoho, kto by sa aspoň raz v živote nepohupoval do rytmu ich megahitu Mamma Maria. Zástupcovia všetkých generácii skladbu od talianskej formácie Ricchi e Poveri, ktorá vznikla v 80-tych rokoch poznajú aj vďaka rádiám a rozličným oldies párty.

04.07.2023 09:00
Ricchi e Poveri Foto:
Hudobná formácia Ricchi e Poveri v trojčlennom zložení v roku 1982 - na zábere zľava: Franco Gatti, Angela Brambati a Angelo Sotgiu.
debata (2)

Poriadne prekvapenie zažili v Karlových Varoch hostia jednej z početných párty, ktoré sa ako sprievodný program filmového festivalu konajú v týchto dňoch. Mohli sa totiž na nej stretnúť práve s členmi skupiny Ricchi e Poveri, ktorá svoju históriu začala už pred viac ako 50 rokmi.

Dagmar Havlová Čítajte viac Festival vo Varoch nevynechala ani tento rok: Dagmar Havlová prišla s kabelkou, ktorá sa predáva za 9000 eur

Z kedysi štvorčlennej zostavy sa neskôr stala trojčlenná a dnes už tvoria Ricchi e Poveri len členovia dvaja. Reč je o speváčke Angele Brambatiovej a gitaristovi a spevákovi Angelovi Sotgiu. Obaja sa objavili na večierku jednej z českých bánk a poskytli niekoľko rozhovorov domácim médiám.

Na bankovej párty sa objavilo aj hudobné duo... Foto: CNC / Pavel Machan, Marek Pátek, Martin Hykl, David Kundrát / CNC / Profimedia
Angela Bramnati a Angelo Sotgiu Na bankovej párty sa objavilo aj hudobné duo Ricchi e Poveri v zložení Angela Bramnati a Angelo Sotgiu.

Dnes 75-ročná Angela a o dva roky starší Angelo prišli v dobrej nálade a zjavne ich nadchol fakt, že v Českej republike panuje pri ich kapele stále veľký záujem a pozornosť. Dvojica sa tento rok objavila na niekoľkých koncertoch v Austrálii a mini koncert si strihli aj v Karlových Varoch. Samozrejme, zaznela aj slávna Mamma Maria.

Česká modelka Simona Krainová a jej manžel...
Topmodelka Denisa Dvořáková a jej partner Filip...
+7Topmodelka Pavlína Pořízková prišla s partnerom...

Kapela, ktorá pôvodne vznikla už v roku 1967, si prvú veľkú slávu užila po účasti na hudobnom festivale Sanremo o rok neskôr. Následne sa na tomto festivale objavovali opakovane. Medzi ich hity patrili skladby ako Che Será či L'Ultimo Amore. Skladba Mamma Maria vznikla v roku 1982, keď už pôvodnú štvoricu tvorili len traja členovia. Okrem Angely a Angela to bol Franco Gatti, zakladateľ skupiny.

Hana Vagnerová Čítajte viac Vagnerová s Trojanom pripili na dobrú vec, charita zlákala aj slovenské krásky. Verešovú neprehliadol nik, ani dievčenskú Ferencovú...

Ten v roku 2016 kapelu opustil po tom, čo mu v roku 2013 umrel len 23-ročný syn Alessio a Gatti údajne už nedokázal na pódiu vtipkovať o svojich výrazných fúzoch, ani nezvládal nápor živých koncertov. Franco Gatti zomrel minulý rok v októbri vo veku 80 rokov.

Aj slovenská modelka Andrea Verešová sa...
Herečka Jana Plodková sa podpísala na fľašu...
+30Herec Ivan Trojan sa s nadšením zapojil do...
Herečka Jitka Schneiderová na slávnostnom...
Herečka Jana Plodková na slávnostnom otvorení...
+62Herečka Eliška Křenková v kreácii od Lukáša...

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #MFF Karlovy Vary #hviezdy po rokoch #Ricchi e Poveri

+ Nezabúdajte cvičiť aj v pohodlí domova, budete sa tak cítiť lepšie.
Čím skôr si dokončíte svoju prácu, tým skôr...

+ Sústreďte sa hlavne sami na seba, na ostatné veci zabudnite.
Nespochybňujte ľudí okolo seba, momentálne vám...