Láska vo Varoch: Česká Miss prišla s miliardárom o 25 rokov starším. Partnera ukázala aj Dvořáková, jej ex zbalil krásnu tenistku Benčičovú

Nielen filmu a veľkolepým večierkom, ale aj láske a partnerskému šťastiu pred objektívmi patrí 57. ročník festivalu v Karlových Varoch.

05.07.2023 00:00
786859231 Foto:
Topmodelka Denisa Dvořáková a jej partner Filip Mihina.
debata (3)

Od piatkového slávnostného otvorenia mesto už navštívilo množstvo známych osobností českého aj slovenského šoubiznisu. Niektoré si dokonca práve filmový festival vybrali ako príležitosť ukázať sa na verejnosti s polovičkami, ktoré zvyčajne zostávajú v úzadí a chránia si svoje súkromie.

Ricchi e Poveri Čítajte viac Ona má 75, on o dva roky viac: Slávni kolegovia z Ricchi e Poveri vo Varoch, české celebrity hopsali na megahit Mamma Maria

Bol to aj prípad niekdajšej víťazky titulu Miss Česká republika Kateřiny Sokolovej, ktorá sa na párty jednej z bánk objavila v spoločnosti svojho relatívne nového partnera Martina Wichterleho. Ich vôbec prvé oficiálne pózovanie pred objektívmi vyvolalo najmä u českých fotografov a novinárov patričný rozruch.

Česká modelka Simona Krainová a jej manžel...
Topmodelka Denisa Dvořáková a jej partner Filip...
+7Topmodelka Pavlína Pořízková prišla s partnerom...

„Môj partner mediálnu pozornosť nevyhľadáva, čo chápem a rešpektujem. Každý vzťah je o kompromisoch. Dnes sme sa dohodli, že pôjdeme spolu a som za to veľmi rada,“ uviedla Sokolová pre portál Super.cz.

zväčšiť Bývalá misska Kateřina Sokolová dorazila na... Foto: Profimedia
Kateřina Sokolová, Martin Wichterle Bývalá misska Kateřina Sokolová dorazila na bankovú párty s novým partnerom. Je ním miliardár Martin Wichterle.

Akýmsi oficiálnym debutom bol rovnaký večierok aj pre českú topmodelku Denisu Dvořákovú, ktorá bola kedysi vydatá za slovenského trénera Martina Hromkoviča. Ten je už nejaký čas po boku tenistky Belindy Benčičovej (foto nižšie) a kráska z tituliek Vogue či ELLE sa zase viac ako rok stretáva s Filipom Mihinom, majiteľom pražského baru. Dvojica sa príliš na verejnosti a spoločenských akciách neprezentovala. Aj preto boli stredobodom pozornosti na akcii v Karlových Varoch, kde sa prekvapivo postavili priamo k fotostene a pózovali médiám.

Topmodelka Daniela Peštová v kreácii Jamamme. Čítajte viac Móda z Varov: Peštová uchvátila, Dara Rolins aj Plodková odhalili štíhly driek. A model najodvážnejší? Má ho na svedomí táto Češka

Medzi pármi, ktoré na rovnakej párty upútali pozornosť, bola aj pôvodom česká topmodelka Pavlína Pořízková a jej partner Jeff Greenstein. Pořízková na sociálnej sieti prezradila, že v kúpeľnom meste oslavujú 5 mesiacov randenia.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Belinda Bencic (@belindabencic)

Na červenom koberci nechýbala ani Andrea Verešová s manželom Danielom Volopichom či Simona Krainová a jej slovenský manžel Karel Vágner. Ich zábery nájdete v galérii vyššie, dolu si pozrite galérie, ktoré sme pre vás pripravili od piatkového otváracieho ceremoniálu.

Aj slovenská modelka Andrea Verešová sa...
Herečka Jana Plodková sa podpísala na fľašu...
+30Herec Ivan Trojan sa s nadšením zapojil do...
Herečka Jitka Schneiderová na slávnostnom...
Herečka Jana Plodková na slávnostnom otvorení...
+62Herečka Eliška Křenková v kreácii od Lukáša...
Herec Ewan McGregor zdraví fanúšikov na...
Herec Ewan McGregor a jeho dcéra Clara McGregor...
+8Herec Ewan McGregor a jeho dcéra Clara McGregor...
Herečka Alicia Vikander na návšteve v Karlových...
Anna Geislerová pred slávnostným otvorením...
+9Herec Russell Crowe pricestoval na filmový...

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #partner #MFF Karlove Vary #Kateřina Sokolová #Denisa Dvořáková

+ Zdolajte svoje vlastné nedostatky a budete sami na seba právom pyšný.
Uprednostňujte úlohy a financie na...

+ Nikdy nie je neskoro začať s aktivitou, popremýšľajte nad tým.
Nepremrhajte celé dni, energiu investujte do...