Po menopauze som schudla aj vďaka sexu, vraví 55-ročná bývalá topmodelka. V sieťovaných šatách ukázala špičkovú formu

V modelingovej brandži ju kedysi prirovnávali aj ku slávnej Elle Macphersonovej. Jedno majú určite spoločné - skvelú formu.

11.07.2023 00:00
"Luann and Sonja: Welcome to Crappie Lake"... Foto: ,
Zľava: Kelly Bensimon, Sonja Morgan, Luann de Lesseps, Ramona Singer a Dorinda Medley na párty k premiére Luann & Sonja: Welcome to Crappie Lake.
debata

Bývalá modelka, dnes spisovateľka, realitná maklérka, ale tiež televízna star Kelly Bensimon oslávila 55. narodeniny, ale to rozhodne pre ňu nie je prekážka, aby predviedla svoje udržiavané telo. Naposledy tak urobila počas víkendu na párty k premiére nového filmu v New Yorku.

Margot Robbie Čítajte viac Veľká premiéra Barbie plná krások: Robbie šokovala, obliekla si... veď sa pozrite. A keď uvidíte Dua Lipu, neodtrhnete zrak

Niekdajšia manželka slávneho módneho fotografa Gilesa Bensimona sa objavila v podniku na Manhattana v sieťovaných šatách, pod ktorými mala oblečené iba čierne bikiny. Sieť tak celkom jasne odhalila jej figúru a športovú formu, ale aj to, že mame dvoch synov by ju mohli závidieť aj mnohí dámy či páni o polovicu mladší.

Bývalá modelka, realitná maklérka a... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Kelly Bensimon Bývalá modelka, realitná maklérka a spisovateľka Kelly Bensimon sa takto predviedla na párty v New Yorku. Má 55 rokov.

Iba nedávno sa Kelly priznala médiám, že tajomstvom úspechu jej postavy je okrem cvičenia ešte jedna aktivita. Údajne sa zanietene venuje sexu a ten má stáť aj za jej schopnosťou schudnúť niekoľko kíl, ktoré vraj nabrala po menopauze.

Brooks Nader Čítajte viac Nie jedna, ale rovno štyri! Hviezda z titulky vzala na pláž krásne sestry. Pohľady okolia? Nik sa nepozeral inam...

Pravdou však tiež je, že niekdajšia kráska z titulných stránok cvíči päťkrát denne – venuje sa spinningu, tancuje a pravidelne trénuje aj v posilňovni. Výsledky vidieť. A ona ich aj rada ukazuje. Nuž, pozrite sa sami.

Dua Lipa ako bohyňa v trblietavých priehľadných šatách
Video
Zdroj: Profimedia

Len nedávno sa zábermi v bikinách pochválila dáma, ktorá je od Bensimonovej ešte o rok staršia a vyrazila mnohým užívateľom na sociálnej sieti dych. O koho ide? Kliknite tu.

Herečka Salma Hayek na zábere z roku 2021.
Herečka Sarah Jessica Parker na zábere z roku...
+32Herečka Salma Hayek na zábere z videa, ktorým...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #forma #priehľadné šaty #Kelly Bensimon #hviezdy po rokoch

+ Nato aby ste mohli pomáhať ľuďom okolo seba musíte byť silný.
Sami zo seba budete mať lepší pocit keď všetko...

+ Vyskúšajte nové zdravé recepty, objavte radosť z varenia.
Neberte nič na ľahkú váhu, avšak nič ani veľmi...