V stávke bolo všetko, na čom mu záleží... kolega bráni Cruisa a jeho zúrivú nahrávku. Do kín ide konečne akčný hit

Dátum veľkej premiéry sa blíži. Hviezdy akčáku zo série Mission: Impossible sa ešte pred ňou zastavili v New Yorku.

13.07.2023 00:00
Tom Cruise Foto: ,
Herec Tom Cruise rozdával na premiére v New Yorku podpisy, niektoré fanúšičky nemohli veriť vlastným očiam.
debata

Vo Veľkom jablku sa v pondelok večer uskutočnila slávnostná premiéra – jedna z mnohých a zároveň jedna z posledných, ktoré sprevádzajú očakávaný film herca Toma Cruisa. Samotná hviezda nemohla na akcii chýbať a dokonca sa postarala o niekoľko výnimočných momentov.

Rebecca Ferguson a herec Tom Cruise Čítajte viac Toto vyzerá takmer ako jeho hárem! Cruise na premiére s údajnou milenkou, ale dotyky s inou kolegyňou vyzerali ešte vášnivejšie

Šesťdesiatnik Cruise sa preukázal ako skutočná filmová hviezda, ktorá svojim fanúšikom vyšla v ústrety – urobila si s nimi niekoľko fotiek a rozdali podpisy. Zábery reportérov ukazujú nadšenie, ktoré neskrývali niektoré mladé ženy, fanúšičky, ktoré sa dostali až k samotnému Tomovi.

Herečka Vanessa Kirby v kreácii Schiaparelli...
Herec Tom Cruise rozdával na premiére v New...
+9Herečka Pom Klementieff v kreácii Armani Privé...

V súvislosti s hollywoodskym hercom a nakrúcaním filmu, ktorý sa o pár dní dostane aj do slovenských kín, sa v čase pandémie covidu-19 objavili v médiách nahrávky rozzúreného Cruisa, ktorý sa rozčúlil na člena štábu. „Sprav to ešte raz a okamžite si preč, vyrazím ťa,“ znie na nahrávke, ktorá unikla do médií, Cruisov hlas.

zväčšiť Herec Tom Cruise rozdával autogramy na... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Herec Tom Cruise rozdával autogramy na newyorskej premiére. Herec Tom Cruise rozdával autogramy na newyorskej premiére filmu Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One.

Na obranu hviezdy sa postavil jeho filmový kolega – herec Simon Pegg, ktorý uviedol nasledovné: „Všetko, na čom Tomovi záleží, v zmysle jeho práce, bolo v stávke počas pandémie. Pre neho to bola hrozba, že vírus by mohol vymazať filmy z povrchu zemského, že prídeme o filmové nakrúcanie,“ uviedol Pegg a dodal, že aj preto Cruise reagoval tak prehnane.

Italy Mission Impossible 7 Čítajte viac Unikla nahrávka rozzúreného Cruisa! Kričí na štáb Mission: Impossible pre covid

Na premiére v New Yorku bol však už samý úsmev. A nielen on. Pozornosť strhávali na seba aj herecké kolegyne, ktorých sa v tejto snímke zišlo hneď niekoľko. V galérii nájdete očarujúcu Hayley Atwellovú, Pom Klementieff, ale tiež britskú hviezdu Vanessu Kirbyovú. A všetky aj uvidíte vo filme, ktorý sa objaví v kinách už tento štvrtok.

Trailer Mission: Impossible Odplata - Prvá časť
Video
Zdroj: CinemArt SK

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #film #Tom Cruise #Mission: Impossible

+ Pravidelná hydratácia je základom šťastia a zdravia.
Ak niečo robíte, nezabudnite si svoju prácu aj uložiť....

+ Začnite sa zaoberať konečne aj sami sebou, nie len ľuďmi okolo vás.
Ak sa vám momentálne v niečom darí,...