Bruško von, na prsiach len mašľa - tehotná česká Barbie na premiére: Na toto sa bratislavské celebrity nechytajú...

Aj v susednom Česku sa uskutočnila premiéra očakávaného filmu Barbie a nešlo to bez lokálnych celebrít. Zatiaľ čo v Bratislave sa medzi najextravagantnejšie dámy zaradila influencerka v latexových šatách, v Česku to bolo omnoho odvážnejšie.

21.07.2023 00:00
Dominika Myslivcová Foto:
Tehotná Dominika Myslivcová na premiére filmu Barbie v Prahe.
debata

Na slávnostnom uvedení filmu sa medzi viacerými známymi tvárami objavila aj herečka, modelka a influencerka Dominika Myslivcová. Blondínka, ktorú dokonca prezývajú „česká Barbie“, je už vo vysokom štádiu tehotenstva. Ale to rozhodne nebolo prekážkou pri výbere jej premiérového outfitu.

Mária Zelinová (vľavo) a Veronika Ronie Adamičková Čítajte viac Slovenská premiéra Barbie plná známych tvárí: Prišla sexy Škamlová, Vačková či Cifrová. Všetky oči sa však upreli na hviezdu Klamstva

Myslivcová vyrazila na premiéru v ostroružovej tylovej sukni pod zaobleným tehotenským bruškom. Od pása nahor ju zakrývala cez prsia len ružový bandeau mašľa, ktorú vraj odstrihla z pôvodných šiat.

zväčšiť Tehotná Dominika Myslivcová na premiére filmu... Foto: Profimedia
Dominika Myslivcová Tehotná Dominika Myslivcová na premiére filmu Barbie v Prahe.

„Kto vlastne určuje, ako by sa správne mali obliekať tehotné ženy,“ napísala Myslivcová hrdo na sociálnej sieti, kde zverejnila tiež fotografie zo svojho „barbie“ outfitu. „Ja som toho názoru. Nos presne to, v čom sa cítiš dobre a nehľaď na názory ostatných,“ doplnila tiež Myslivcová.

Britain Barbie Premiere Čítajte viac Kedysi sa vyzliekala na móle, zahalenú ju nečakajte ani v civile: Krásna Leomie vie, ako vyraziť dych

Od svojich sledovateľov si však zlizla aj kritické komentáre. Pri fotke sa objavili vyjadrenia ako „totálny nevkus“ či „katastrofa“. Iní však Myslivcovej skladali komplimenty za odvahu a extravaganciu či prirovnávali ju k speváčke Rihanne, ktorá tiež hrdo odhaľuje tehotenské obliny.

Vy si názor urobte sami a pozrite si tiež bohatú galériu z bratislavskej premiéry Barbie, na ktorej sa objavilo množstvo celebrít.

Modelka Romana Škamlová na premiére filmu Barbie.
Moderátorka Vera Wisterová na premiére filmu...
+27Moderátorka Mária Zelinová s partnerom na...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Barbie #Dominika Myslivcová

+ Ak chcete klamať, nepodarí sa vám to, oklamete jedine sami seba.
Malé finančné kroky teraz vytvoria budúce...

+ Nato aby ste mohli pomáhať ľuďom okolo seba musíte byť silný.
Sami zo seba budete mať lepší pocit keď všetko...