Slovenky aj Češky majú jasno! Práve on je ich miláčikom celé desaťročia, dôvod sa nehľadá ťažko. Veď sa pozrite

Premiéra novej minisérie "Matematika zločinu" z dielne Voyo Originál prilákala na červený koberec jedného z pražským kín mnoho známych českých aj slovenských tvárí. Nechýbal jej režisér Peter Bebjak, po jeho boku sa pred objektívmi vystriedali herci zo série.

28.07.2023 13:00
bartoška Foto:
Barbora Bočková, Jiří Bartoška a Lucie Štěpánková na premiére novej minisérie "Matematika zločinu".
debata

Popri mladých a neopozeraných tvárach bol hlavnou hviezdou večera český herec Jiří Bartoška. 76-ročný prezident Mezinárodného filmového festivalu v Karlových Varech fanúšikov ani objektívy nesklamal, štýlový look predviedol aj počas premiéry. Len pred pár týždňami absolvoval po boku manželky Andrey aj vystúpenie na červenom koberci prestížneho a divákmi sledovaného filmového festivalu. Hercovi akoby roky ani nepribúdali, rovnaký imidž si udržiava desaťročia.

zväčšiť Jan Nedbal a Jiří Bartoška na premiére  novej... Foto: Profimedia
Jan Nedbal a Jiří Bartoška Jan Nedbal a Jiří Bartoška na premiére novej minisérie "Matematika zločinu".

Hlavnú rolu v minisérii zveril Bebjak Tomášovi Maštalírovi, ktorý je aktuálne k videniu aj vo filmovej novinke Braňa Mišíka s názvom Nikdy nehovor nikdy.

 Jan Nedbal a Jiří Bartoška na premiére  novej...
Milan Šteindler a priateľkou na premiére  novej...
+4Kateřina Winterová na premiére  novej minisérie...

Popri Bartoškovi si uvedenie série Matematika zločinu nenechali ujsť herečky Barbora Bočková, Lucie Štěpánková, Jana Bernášková, nechýbali ani ich mužskí kolegovia – Jan Nedbal či Milan Šteindler.

Tomáš Maštalír Čítajte viac Maštalír v Prahe bez manželky, ale v Bratislave už žiarila po jeho boku. Je z nej krásna tehuľka

Nová miniséria Matematika zločinu štartuje na Voyo prvou časťou už v piatok 28. júla 2023. Ďalšie dva diely budú môcť diváci sledovať každý nasledujúci piatok.

Matematika zločinu divákom vyrozpráva príbeh novinárky Magdaleny Sodomkovej (Lucie Štěpánková), ktorej z indonézskeho väzenia napíše Tomáš Toman (Jan Nedbal). Ten bol zadržaný na úteku pred českou spravodlivosťou a tvrdí, že zločin, za ktorý bol odsúdený na dvanásť a pol roka väzenia, nespáchal. Do väzenia ho vraj poslal sporný posudok súdneho znalca prezývaného Matematik zločinu (Jiří Bartoška). Sodomková sa do Tomanovho prípadu ponára a postupne zisťuje, že na ňom veľa vecí nesedí. Môže ale veriť Tomanovej verzii udalostí?

Tomáš Maštalír a Tereza Kostková  na premiére...
Producentka filmu Olga Nunezová a herečka Lenka...
+8Tomáš Maštalír s manželkou Kristínou  na...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jiří Bartoška #Peter Bebjak #seriál Matematika zločinu

+ Nezabúdajte na ovocie a zeleninu, vaše telo ich potrebuje.
Nebuďte lenivý a pokúste sa každý deň spraviť aspoň...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, vaše telo ju potrebuje v každom období.
Snažte sa byť milý na svojich kolegov, ak...