Banket pre švédskeho kráľa plný luxusu a krásy: Princezná Viktória žiarila, ale keď vstúpila Madeleine... jej róba brala dych

Niekoľko dní trvali oslavy kráľovského jubilea. Švédskemu kráľovi Carlovi Gustafovi, ktorý je 50 rokov na tróne, blahoželali jeho deti, rodina, ale aj spriaznené kráľovské rodiny.

16.09.2023 17:00
Princezná Madeleine a jej manžel Christopher... Foto:
Princezná Madeleine a jej manžel Christopher O'Neill prichádzajú na banket pri príležitosti osláv 50 rokov kraľovania kráľa Carla Gustafa.
debata (2)

V piatok večer sa v Štokholme ako jedna z častí osláv uskutočnil aj slávnostný banket a večera, na ktorej sa objavili zástupcovia dánskeho či nórskeho kráľovstva, ale aj politickí predstavitelia krajín ako Švédsko, Nórsko či napríklad Island.

805420147 Čítajte viac Princezná Madeleine ako Barbie, jej sestra Viktória ženská v červenej, ale keď prišla manželka ich brata... aha, takto žiari krásna Sofia

Bola to tiež príležitosť na veľkolepý event v duchu kráľovských večierkov. Samozrejme, s pompéznymi róbami a luxusnými klenotmi, ktoré sa v kráľovských rodinách dedia z generácie na generáciu. Pozornosť patrila, samozrejme, najmä švédskym princeznám.

Princezná Madeleine a jej manžel Christopher...
Nórsky korunný princ Haakon a grécka kráľovná...
+14Nórska kráľovná Sonja a prezident Islandu Guðni...

Korunná princezná Viktória stavila napríklad na veľkolepú róbu Christer Lindarw v modrom ombré efekte s bálovou sukňou, ktorú doplnila korunka známa ako Baden Fringe Tiara. Namiesto jej manžela ju sprevádzal švédsky premiér Ulf Kristersson. Jej manžel Daniel zase robil garde dánskej korunnej princeznej Mary, ktorá stavila na elegantnú večernú toaletu v tmavých tónoch.

zväčšiť Švédsky princ Carl Philip a jeho manželka,... Foto: Profimedia
805535019 Švédsky princ Carl Philip a jeho manželka, princezná Sofia prichádzajú na banket pri príležitosti osláv 50 rokov kraľovania kráľa Carla Gustafa.

Princezná Sofia, manželka švédskeho princa Carla Philipa, sa objavila v nežnej pastelovo žltej kreácii Safiyaa s odhalenými ramenami a jeden z najluxusnejších modelov predvádzala jej švagriná – princezná Madeleine. Jej šaty od Jenny Packhamovej – dizajnérky, ktorú s obľubou nosí aj britská princezná Kate, stoja podľa informácií na stránke značky zhruba 4400 eur. Model šiat a krátkej „peleríny“ bol honosne pošívaný perličkami a korálikmi a na hlave sa jej trblietala korunka Modern Fringe Tiara.

Princ Harry a Meghan Markle Čítajte viac Toľko lásky a nežnosti v jednom zábere? Oslávenec Harry s manželkou Meghan sa od seba neodtrhli a fanúšikovia... boli dojatí

Samozrejme, nechýbali ani zástupcovia najstaršej žijúcej kráľovskej generácie. Jubilanta Carla Gustafa sprevádzala manželka – kráľovná Silvia, ale pozornosť sa upierala aj ku dánskej kráľovnej Margaréte, ktorá je momentálne najdlhšie žijúcou panovníčkou. Výročie 50 rokov oslávila pred pár mesiacmi. Ktorej dáme to pristalo najviac si pozrite v galérii a hlasujte v našej ankete.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #móda #jubileum #princezná Madeleine #princezná Sofia #princezná Viktória

+ Zelenina na tanieri znamená viac vitality a lepšiu náladu.
Stanovte si realistické ciele, aby ste sa vyhli...

+ Začnite sa zaoberať konečne aj sami sebou, nie len ľuďmi okolo vás.
Ak sa vám momentálne v niečom darí,...