Rozbláznení na hotelovej izbe o štvrtej nadránom? Slávna herečka nebola sama, spoločnosť jej robil aj tento kolega...

Zdá sa, že od filmového festivalu v Benátkach sa nezastavila. Herečka Jessica Chastain aj napriek štrajku hereckej organizácie propaguje svoj nový film Memory. Najnovšie navštívila festival v San Sebastiane.

29.09.2023 00:00
Jessica Chastain Foto: ,
Americká herečka Jessica Chastain spoločne s návštevníkmi filmového festivalu San Sebastian Film Festival. V kreácii Gucci.
debata

Pôvabná ryšavka, ktorá za svoju rolu vo filme The Eyes of Tammy Faye získala Oscara v roku 2022, sa začiatkom týždňa objavila v španielskom meste, ktoré je dejiskom už 71. ročníka známeho filmového festivalu. Fanúšikovia sa ešte počas dňa dočkali srdečnej hviezdy, ktorá dorazila v žiarivo žltom nohavicovom kostýme a bielych teniskách. Chastain ochotne pózovala so svojimi prívržencami, robila si s nimi selfie a rozdávala autogramy.

Cher. Čítajte viac Dôkaz, že láska nepozná roky? Tu ho máte... Zábery Cher nežne a za ručičky s priateľom mladším o 40 rokov

Situácia sa opakovala aj o pár hodín neskôr. V tomto prípade už za tmy a za trochu slávnostnejšej nálady. Štyridsaťšesťročná hollywoodska star dorazila na červený koberec v trblietavej večernej kreácii Gucci a s hrivou dlhých rozpustených a mierne zvlnených vlasov. Do dejiska filmového sviatku tak priniesla skutočne hollywoodsku atmosféru.

Americká herečka Jessica Chastain zdraví...
Americká herečka Jessica Chastain spoločne s...
+4Americká herečka Jessica Chastain spoločne s...

Podobne ako mnoho ďalších amerických herečiek a celebrít, aj Jessica Chastain sa v Európe nenachádza úplnou náhodou. Dôvodom nie je len nový film, ale aj prebiehajúce týždne módy, ktoré sa presunuli z Londýna do Milána a následne Paríža. Hrdinka filmov Zero Dark Thirty či Molly's Game sa zúčastnila ako jedna z ambasádoriek značky na debute novej kolekcie Gucci pod taktovkou dizajnéra Sabada de Sarna, ale tiež napríklad nedávno na akciách módneho ateliéru Armani.

zväčšiť Herečka Jessica Chastain a herec Jeremy Strong... Foto: SITA/AP, Antonio Calanni
Jessica Chastain a herec Jeremy Strong Herečka Jessica Chastain a herec Jeremy Strong na vyhlásení cien CNMI sustainable fashion 2023 v Miláne.

Práve v kreácii Armani Privé mohli krásku vidieť nedávno aj fanúšikovia v Toronte. Na červenom koberci takmer utŕžila módne faux pas… Aké? Pozrite si viac tu.

Jessica Chastain Čítajte viac Buď rozmaznaná diva alebo nočná mora, hovorili o hviezdnej Chastainovej režisérovi. Ako to dopadlo?

Počas návštevy Milána sa 46-ročná hviezda dobre zabávala aj so svojím kolegom a dlhoročným kamarátom Jeremym Strongom, ktorého môžu diváci poznať zo seriálu Boj o moc ako Kendalla Roya. Na Chastainovej Instagrame sa objavilo video, v ktorom sú spoločne zachytení na hotelovej izbe tancujúc na skladbu Hung Up od Madonny. „Presne takéto niečo sa stane, ak necháte Jeremyho Stronga a mňa hore dlhšie ako je náš zvyčajný čas ísť do postele,“ napísala hviezda a dodala, že tancujúca nálada sa na hotelovej izbe rozpútala o štvrtej hodine nadránom.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jessica Chastain (@jessicachastain)

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #Gucci #San Sebastián #Jessica Chastain

+ Nezabúdajte na svoje zdravie a začnite sa viac starať sami o seba.
Neinvestujte svoje peniaze do hazardných...

+ Sústreďte sa hlavne sami na seba, na ostatné veci zabudnite.
Nespochybňujte ľudí okolo seba, momentálne vám...