Česká Salma Hayek? Pozrite sa na Luciu Bílú, ona snáď nestarne a v bielej... je naozaj elegantná dáma

Zvyčajne sa pozeráme smerom do Hollywoodu, keď príde na články o tom, ktorej hviezdy akoby sa pribúdajúci vek ani nedotýkal. Ale prečo občas nezostať aj v tunajších končinách.

15.10.2023 00:00
Lucie Bílá Foto:
Herečka Lucie Bílá na krste knihy Čokoláda v Divadle Lucie Bílé.
debata (1)

Na nedávnom krste novej cukrárskej knihy Josefa Maršálka s názvom Čokoláda sa objavila aj česká speváčka a herečka Lucie Bílá. Nebola to náhoda, práve jej divadlo totiž zastrešilo slávnostný krst. A Lucie, autorka a interpretka mnohých hitov, bola počas cukrárskeho podvečera doslova „na zjedenie“.

Salma Hayek Čítajte viac Nepotrebuje ani bikiny, aby všetkým padla sánka... Salma Hayek vystavila krivky v bielej, zdvihnite ruku, kto sa neobzrel

Päťdesiatsedemročná hudobná hviezda stavila na elegantné biele šaty, ktoré doplnila telovými lodičkami a striebornou kabelkou. Nechýbal jej povestný úsmev a dobrá nálada, s ktorou ju v spoločnosti vídať. Už dávnejšie česká speváčka priznala, že jej osobný štýl sa za posledné roky zmenil a omnoho častejšie ako obľúbenú čiernu farbu, nosí svetlé odtiene. Tie, konieckoncov, omladzujú.

zväčšiť Speváčka Lucie Bílá a jej partner Radek Filipi. Foto: Profimedia
Lucie Bílá Speváčka Lucie Bílá a jej partner Radek Filipi.

„Môj život sa zmenil, rozžiaril, cítim sa skvelo vo svetlej farbe,“ komentovala pre portál Super.cz pred pár týždňami. Rozžiarená je však určite aj vďaka láske – partnerovi Radkovi Filipimu.

Lucie Bílá Čítajte viac Ani luxusná Rolins, ani absolútna Bílá! Najviac obletovanou hviezdou Českého slávika bola... Odpoveď určite tušíte!

Dvojica zvládla aj náročné obdobie Radkových hospitalizácií a operácií, pri ktorých mu menili platničku. „Niesol to celé veľmi statočne. Bol dobrý pacient a počúval. Nebol protivný, neviem ako to robil,“ pochválila tiež Bílá svojho partnera, ktorý nechýbal po jej boku ani na spomenutom krste.

Herečka Salma Hayek na zábere z roku 2021.
Herečka Sarah Jessica Parker na zábere z roku...
+32Herečka Salma Hayek na zábere z videa, ktorým...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Lucie Bílá #vzhľad #spokojnosť

+ Pravidelná hydratácia je základom šťastia a zdravia.
Ak niečo robíte, nezabudnite si svoju prácu aj uložiť....

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...