Na hrudi len pás kože a z českej krásky bol magnet prehliadky: Partner sa zladil svojsky, ukázal tetovania v župane

V záplave domácich celebrít možno sprvu zostali tak trošku prehliadnutí, ale niet pochýb o tom, že o pozornosť neskôr núdzu nemali. Na prehliadke Marcela Holubca zaujala česká šoubiznisová dvojica aj pre schopnosť extravagantnej prezentácie.

25.10.2023 18:00
JZEM4259 Foto:
Hosťami na prehliadke Marcela Holubca bola aj speváčka Emma Smetana (na snímke) a jej partner Jordan Haj. Smetana je oblečená v Holubcových kúskoch.
debata

Speváčka, herečka a moderátorka Emma Smetana a jej životný partner Jordan Haj zavítali minulý piatok do Bratislavy a spojili príjemné s užitočným. Čakal ich vlastný koncert v jednom z bratislavských klubov, ale aj výnimočný módny zážitok – módna prehliadka Marcela Holubca.

Emma Drobná Čítajte viac Pallová a Drobná ako zvodné tváre prehliadky, zo Svarinskej je miláčik módnej scény. Na couture od Holubca prišla aj legenda zo SND

Český šoubiznisový pár prijal pozvanie na ňu a patrične sa aj pripravil. Smetana pútala pozornosť celkom pochopiteľne – pôvabná tvár seriálu Eliška a Damián sa totiž objavila v širokej nohavicovej sukni, ktorú doplnil len bandeu top od Marcela Holubca a tento pomerne odhaľujúci (letný) look predvádzala aj napriek chladnému počasiu za dverami Starej tržnice.

Herečka Kristína Svarinská v kreácii Nehera na...
Modelka Zuzana Gregorová nechýbala na...
+56Lekárka Alena Pallová v kreácii od Marcela...

O rok mladší Jordan nerád zaostáva a ani jeho outfit sa nedal prehliadnuť. V jeho prípade sa však mohli niektorí hostia podiviť nad kombináciou, akú zvolil. Široké zberané nohavice totiž doplnil vzorovaným županom tiež z kolekcie Marcela Holubca, šatkou uviazanou okolo hlavy a výraznými slnečnými okuliarmi.

Gwen Stefani Čítajte viac Sukňa ledva pod zadok a k nej 'chlpaté' nohy! Na toto si naozaj netrúfne hocikto, ale 53-ročná Gwen Stefani áno

Haj je známy svojou láskou k extravagancii a zvyčajne mu aj vychádza na jednotku a radí sa medzi veľmi zaujímavo oblečené osobnosti v rámci českej scény. Tentoraz však jeho snaha viac pripomínala kostým z nejakej skečovej šou typu Tele Tele. O pozornosť mal každopádne hudobník a spevák postarané.

Hosťami na prehliadke Marcela Holubca bola aj... Foto: Ján Zemiar
Emma Smetana a jej manžel Jordan Háj. Hosťami na prehliadke Marcela Holubca bola aj speváčka Emma Smetana a jej manžel Jordan Háj.

Medzi najštýlovejšie oblečené celebrity podujatia sa nepochybne zaradila domáca speváčka Emma Drobná, ktorú tiež obliekol slovenský dizajnér, moderátorka Soňa Müllerová alebo influencerka Karolína Chomisteková či štylistka Zuzana Kanisová.

Dvojica na pódiu aj v súkromí Emma Smetana a... Foto: BB Media Consulting
Dvojica na pódiu aj v súkromí Emma Smetana a Jordan Haj. Dvojica na pódiu aj v súkromí Emma Smetana a Jordan Haj.

Na móle sa objavili aj topmodelky Alexandra Gachulincová, Denisa Dvončová či Zuzana Gregorová, ktorá bola aj múzou kolekcie. O nej si môžete viac prečítať aj v sekcii Žena.pravda.sk.

Marcel Holubec, Piannisimo Conceptual Couture, Zuzana Gregorová Čítajte viac Nemá žena padá do mora a dvíha sa jej sukňa... scéna z oscarového filmu zrodila krásu v Starej tržnici: Šaty ako rozbúrené vlny, krinolíny aj perly na ústach

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #prehliadka #provokácia #Marcel Holubec #outfit #Emma Smetana #Jordan Haj

+ Nezabúdajte na poriadnu hydratáciu, vaše telo ju potrebuje.
Ukážte svoju zručnosť, ľudia si vás tak začnú viac...

+ Vyvážená strava a dostatok vody sú základom dobrého zdravia.
Investovanie času do finančného vzdelávania sa...