Na krásnej Kylie mohli všetci oči nechať, ona si užívala večer plný triumfov: S cenou na pódiu, so slávnym fešákom v hľadisku

Prišli osve, ale už o pár minút neskôr sa od seba nedokázali odrtrhnúť. Podnikateľka a slávna internetová tvár Kylie Jenner si užila večer plný triumfov.

03.11.2023 12:00
Kylie Jenner Foto: ,
Ocenená Kylie Jenner na akcii WSJ. Magazine Innovator Awards očarila v kreácii, ktorá obkresľovala jej figúru.
debata

Dvadsaťšesťročnú členku známeho televízneho klanu Kardashianovcov-Jennerovcov ocenili v stredu večer v New Yorku v rámci galavečera WSJ Magazine Innovator Awards, získala cenu pre inovátorku na poli lifestylových značiek.

Kylie Jenner Čítajte viac Osí pás a plný dekolt v záplave kryštálov. Mladučká miliardárka uchvátila, ale... tieto dámy jej nedali nič zadarmo. Kuk na Ronaldovu Georginu

O najmladšej členke slávnej rodiny je už nejaký čas známe, že s obrovským úspechom podniká. Najprv to bola kozmetiká línia, ku ktorej pribudli ďalšie projekty. A najnovšie aj módna značka Khy.

Modelka Lily Aldridge v kreácii Jason Wu na...
Supermodelka Linda Evangelista na podujatí WSJ....
+6Dizajnér Marc Jacobs (vpravo) a jeho manžel...

Trochu však prekvapí, že na slávnostný večer dorazila brunetka odetá do luxusnej kreácie Ferragamo, ktorú jej zhotovili na mieru. Cenu si potom prevzala z rúk dizajnéra Haidera Ackermana.

Kim Kardashian Čítajte viac Jej vlastné sestry to nedokážu, ale pozvať si na oslavu Ivanku Trump? Kardashianka zostala v tieni niekdajšej ozdoby Bieleho domu

Práve on sa postaral aj o to, aby nikto neprehliadol prítomnosť Jennerovej šarmantného milenca (ak to je vôbec možné). V uvádzacej reči totiž spomenul aj herca Timothee Chalameta, ktorý sa na podujatí zúčastnil tiež. Práve s ním sa mama dcérky Stormi stretáva už niekoľko mesiacov a hoci svoj vzťah oficiálne nepotvrdili, málokto je na pochybách, že by sa stretávali len ako kamaráti.

Kylie Jenner a Timothée Chalamet na vyhlásení... Foto: Profimedia
Kylie Jenner a Timothée Chalamet Kylie Jenner a Timothée Chalamet na vyhlásení cien WSJ. Magazine 2023 Innovator Awards.

Na stredajší slávnostný večer dorazili každý sám, ale neskôr sa potom ocitli pri jednom stole, pričom herec z hitu Duna sa nežne krútil okolo tmavovlásky a tá zase nemohla skryť na tvári spokojný úsmev. Medzi hosťami vyhlásenia cien boli aj ďalšie známe tváre. Viac si pozrite v galérii.

Kylie Jenner Čítajte viac Za touto šelmou sa otáčali všetky pohľady! Kylie Jenner šokovala levou hlavou na hrudi, ale to ste nevideli Doju Cat

Jennerovej najslávnejšia sestra Kim Kardashian má tiež vlastnú značku. SKIMS. Len pred pár dňami vyvolala rozruch, keď uviedla na trh produkt – podprsenku s bradavkami. Chcete ju vidieť? Kliknite sem.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #úspech #Kylie Jenner #Timothee Chalamet

+ Ak zmenu sami nebudete chcieť, zmena sama nepríde, myslite nato.
Venujte čas finančnému plánovaniu, odmena vás...

+ Nato aby ste mohli pomáhať ľuďom okolo seba musíte byť silný.
Sami zo seba budete mať lepší pocit keď všetko...