Znovu úchvatná Salma, nežná Olivia a Kim Kardashian tiež nechýbala: Slávne mamy šoubiznisu žiarili a pomáhali deťom

Pred pár rokmi začínalo charitatívne gala pod názvom Baby2Baby v Hollywoode ako menšia akcia, ktorej organizátori boli radi, ak sa im tam podarilo dostať aspoň jednu hviezdu áčkového formátu. Dnes je všetko inak...

15.11.2023 09:00
Salma Hayek Foto: ,
Herečka Salma Hayek na podujatí Baby2Baby Gala v kreácii Bottega Veneta.
debata

Počas uplynulého víkendu sa na slávnostnom podujatí, ktorého cieľom je pomáhať rodinám s malými deťmi a rodinám v hmotnej núdzi, sa objavilo bezmála päťdesiat slávnych tvárí Hollywoodu. Prišli známe mamičky, hviezdy filmového plátna, modelky, influencerky a galavečer si nenechali ujsť ani mnohé mužské polovičky známych žien.

Rita Ora a jej manžel Taika Waititi Čítajte viac Hollywoodska elita žúrovala s DiCapriom: Narodeninoví hostia? Kim, Salma aj párik, ktorý pred časom ohlásil rozchod... ale kde je krásna Talianka?

Bez partnera tentoraz dorazila mexická herečka Salma Hayek, ktorej voľba trblietavej smaragdovozelenej róby Bottega Veneta nadchla jej fanúšikov aj internet. O niečo menej však ťažký mejkap, ktorý zvolila. Plán však bol, že z charitatívneho gala mieri na oslavu narodenín Leonarda DiCapria. Chcelo to teda asi trochu výraznejšiu úpravu.

Herečka Jessica Alba v šatách Tamara Ralph...
Herečka Salma Hayek na podujatí Baby2Baby Gala...
+12Herečka Zoe Saldana a jej manžel Marco Perego...

Nežná a očarujúca bola dvojnásobná mama, režisérka a herečka Olivia Wilde, ktorej bodkovaný model šiat vytvoril ateliér Balmain. A rovnako pôvabná, vo vzorovanej večernej kreácii z jemného hodvábu a šifónu, bola aj Kirsten Dunst. Predviedla sa v šatách Dries Van Noten.

Herečka a režisérka Olivia Wilde v šatách z... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Olivia Wilde Herečka a režisérka Olivia Wilde v šatách z dielne Balmain na akcii Baby2Baby Gala.

Medzi hosťami sa objavili aj spomenutí mužskí partneri hviezd. Dunstovú sprevádzal manžel Jesse Plemons a na červenom koberci sa objavil aj Marco Perego, manžel hviezdnej Zoe Saldana. Samozrejme, s krásnou manželkou po boku.

 K  6358 51d JVONP Čítajte viac Oscarová kráska si trúfla na priehľadné šaty, Salma Hayek vyrazila v trblietavej zbroji: Gala plné hviezd bolo oslavou módy, krásy aj umenia

V bohatom zástupe pozvaných sa potom objavili aj tváre ako Maria Šarapovová, Alessandra Ambrosio či Jessica Alba. A nik nemohol prehliadnuť ani Kim Kardashianovú, oblečenú v čipkovanej róbe Balenciaga. Viac si pozrite v našej galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Olivia Wilde #Salma Hayek #Jessica Alba #Kirsten Dunst #Baby2Baby Gala

+ Naučte sa byť disciplinovaný, prospeje to každému okolo vás.
Prinúťte sa pokračovať, určite neprestávajte v...

+ Dávajte si pozor nato čo hovoríte, mohlo by sa vám to splniť.
Plánovanie budúcnosti zabezpečí finančnú...