Zmysel pre humor? Kate Beckinsale ho má určite: Šaty z nej spravili sexbombu večera, ale vyslala aj tajný odkaz pre DiCapria...

Plejáda známych osobností sa objavili na nedávnej narodeninovej oslave herca Leonarda DiCapria, o ktorej sme už písali. Jeden z nich bol však celkom špeciálny. A absolútne neprehliadnuteľný.

16.11.2023 00:00
Kate Beckinsale Foto:
Herečka Kate Beckinsale prichádza na oslavu narodenín herca Leonarda DiCapria.
debata

Na sobotňajší žúr za bránami ostro stráženého komplexu sa vybrala aj britská herečka Kate Beckinsale, mimochodom o rok staršia ako samotný oslávenec. Pri pohľade na ňu by však sotva niekto tipoval, že dlhonohá brunetka sfúkla na torte už 50 sviečok.

Rita Ora a jej manžel Taika Waititi Čítajte viac Hollywoodska elita žúrovala s DiCapriom: Narodeninoví hostia? Kim, Salma aj párik, ktorý pred časom ohlásil rozchod... ale kde je krásna Talianka?

Beckinsale sa pred objektívmi paparazzov objavila v kratučkých šatách, ktoré pripomínali viac halloweensky kostým než bežný koktejlový alebo párty model. Na minisukničke sa vynímala napodobenina obrovského drahého kameňa- modrého zafíru, dekolt zdobili masívne štrasové kamene.

zväčšiť Herečka Kate Beckinsale sa objavila na oslave... Foto: Profimedia
Kate Beckinsale Herečka Kate Beckinsale sa objavila na oslave Lea DiCapria v šatách, ktoré neunikli žiadnemu oku.

Kreácia z módneho domu The Blonds sa zaradila medzi najodvážnejšie modely večera a jej nositeľka vlastne rovnako. Ako však uvádzajú americké médiá, za módnou voľbou príťažlivej päťdesiatničky sa skrývalo aj čosi viac ako snaha zaujať a šokovať.

Leonardo DiCaprio a modelka Vittoria Ceretti Čítajte viac Ruku v trenírkach už asi nevysvetlí... je to jasné, DiCaprio má novú lásku. Jeho vyvolenou je talianska kráska

Podľa portálu ENews! sa dá predpokladať, že Kate vzdala „hold“ svojmu hereckému kolegovi odkazom na jednu z ich spoločných filmových scén. V roku 2004 stvárnila Kate Beckinsale herečku Avu Gardnerovú v snímke Letec, kde hlavnú rolu miliardára a inovátora Howarda Hughesa stvárnil práve DiCaprio.

zväčšiť Herečka Kate Beckinsale v kreácii Georges... Foto: SITA/AP, Andy Kropa
Kate Beckinsale Herečka Kate Beckinsale v kreácii Georges Chakra Couture na podujatí The Prince's Trust Global Gala.

V jednej zo scén filmu si Hughes chcel získať Gardnerovú hodnotným darom – modrým zafírom. „Nie som na predaj,“ odvetila mu hrdinka v podaní Gardnerovej na filmovom plátne. Samotná Kate nekomentovala, či naozaj išlo o takéto prepojenie. Jednoznačne ju však mohli potešiť komentáre viacerých sledovateľov online. Tí jej módnu voľbu ocenili ako vtipnú, aj extravagantnú. Čo hovoríte na model šiat vy?

Na párty držiteľa Oscara sa objavili aj ďalšie známe tváre, viac z nich nájdete v galérii.

Podnikateľka a televízna star Kim Kardashian...
Topmodelka Vittoria Ceretti odchádza z...
+4Herec Casey Affleck a jeho partnerka Caylee...
Herečka Jessica Alba v šatách Tamara Ralph...
Herečka Salma Hayek na podujatí Baby2Baby Gala...
+12Herečka Zoe Saldana a jej manžel Marco Perego...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #šaty #Leonardo DiCaprio #diamant #Kate Beckinsale #letec

+ Pokoj nenájdete len tak, musíte to v prvom rade sami chcieť.
Radíte všetkým na okolo pritom sami so sebou si...

+ Ak chcete klamať, nepodarí sa vám to, oklamete jedine sami seba.
Malé finančné kroky teraz vytvoria budúce...