Kim Kardashian pozornosť miluje a vie, ako ju pritiahnuť: Je z nej opäť blondína... no nebojí sa ukázať ani krehkú stránku

Desiatky známych osobností, mnohé z nich laureáti špeciálnych cien hostiteľa, teda magazínu GQ, sa stretli minulý týždeň v Los Angeles. Aj tentoraz medzi nimi "svietila" Kim Kardashian.

20.11.2023 08:36
Kim Kardashian Foto: ,
Podnikateľka a megastar Kim Kardashian v kreácii Chrome Hearts na akcii magazínu GQ.
debata

Americká megastar a podnikateľka prekvapila hneď v úvode, keď sa ukázala na červenom koberci. Zmenou vizáže. Štyridsaťdvaročná hviezda totiž dorazila s plavými vlasmi, ktoré nahradili jej tradičnú havraniu hrivu. Blond kadere, dlhé a vyžehlené doplnili model šiat od značky Chrome Hearts, ktorý zvýrazňoval Kardashianovej postavu a akcentoval jej ženský pôvab.

Kate Beckinsale Čítajte viac Zmysel pre humor? Kate Beckinsale ho má určite: Šaty z nej spravili sexbombu večera, ale vyslala aj tajný odkaz pre DiCapria...

Prítomnosť štvornásobnej mamy nebola pritom prekvapením – práve Kim sa totiž stala jednou zo štyroch ocenených osobností tohtoročného rebríčka magazínu GQ – za svoje pôsobenie nielen v rámci šoubiznisu, ale predovšetkým ako žena – úspešná podnikateľka a influencerka, ktorá vplýva na životy miliónov Američanov aj ľudí po celom svete.

Podnikateľka a megastar Kim Kardashian v...
Herec Jacob Elordi na akcii GQ's Men of the...
+11Herec Barry Keoghan na podujatí GQ's Men of the...

Kim Kardashian magazínu poskytla aj exkluzívny rozhovor, v ktorom odhalila niekoľko doteraz „nepoznaných“ vecí z jej súkromia. Napríklad aj to, ako prebehol jej rozvod s raperom Kanye Westom, s ktorým majú spolu štyri deti. „Snažila som sa pamätať na to, ako rozvod zvládli moji rodičia s nami ako deťmi. Pamätám si, že boli veľmi otvorení,“ uviedla pre magazín GQ Kim Kardashian.

Manželský pár Kim Kardashian a Kanye West sa... Foto: SHUTTERSTOCK
shutterstock 278838248 Manželský pár Kim Kardashian a Kanye West sa rozviedol.

„Myslím si, že na prvom mieste stojí, že sa deti musia cítiť milované a vypočuté. Musíte si byť isté, že zájdete len potiaľ, pokiaľ sú tomu schopné rozumieť. Ale nie je nič zlé na tom ukázať im svoju krehkú, zraniteľnú stránku,“ opísala hviezda, ako sa snažila so štyrmi deťmi zvládnuť rozvod.

Salma Hayek Čítajte viac Znovu úchvatná Salma, nežná Olivia a Kim Kardashian tiež nechýbala: Slávne mamy šoubiznisu žiarili a pomáhali deťom

Jej ratolesti sú primárne v jej starostlivosti, ale stretávajú sa aj s otcom. Raper West sa stihol od rozvodu s Kardashianovou druhýkrát oženiť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozvod #Kim Kardashian #GQ

+ Dávajte pozor na oblečenie, nezabudnite si ráno pozrieť počasie.
Choďte stále dopredu, nezastavujte sa pred...

+ Vyvážená strava a dostatok vody sú základom dobrého zdravia.
Investovanie času do finančného vzdelávania sa...