Zakryla si tvár, odkryla prsia, šaty jej zdeformovali oboje. Ale najväčšiu kritiku známej speváčky vyvolal tento záber...

Svojím odevným štýlom púta pozornosť už pár rokov. Niekedy s väčším a inokedy s menším úspechom volí luxusné, extravagantné či odhaľujúce kreácie.

26.11.2023 08:43
Rita Ora Foto:
Speváčka Rita Ora na podujatí British Vogue's 'Forces For Change' v Londýne.
debata (9)

Do kategórie tých posledných patril pred pár dňami model, ktorý si britská speváčka Rita Ora obliekla na podujatie Vogue: Forces for Change v Londýne.

824135812 Čítajte viac Dara Rolins s miliónmi vo výstrihu, zaľúbená Vondráčková, odvážna Janda a Richard Krajčo? Bez rukávov ale s kabelkou... to je móda Českého slávika

Manželka režiséra Taiku Waititiho a autorka niekoľkých hudobných hitov sa obliekla do čiernej transparentnej kreácie s aplikáciami v podobe lupienkov kvetín. Tie boli umiestnené strategicky tak, aby zakrývali intímne partie poprsia, no darilo sa im to len časť večera. Keď Rita zamierila po oficiálnej časti podujatia na after-párty, načapali ju fotografi aj v momente, keď model odhalil ešte viac.

Speváčka Rita Ora na podujatí British... Foto: Profimedia
Rita Ora Speváčka Rita Ora na podujatí British Vogue's 'Forces For Change' v Londýne.

Zaujímavosťou pritom bolo, že kým telo si hviezda odhalila, priehľadný rolákový golier, ktorý pôsobil ako maska, jej zakrýval časť tváre. A deformoval ju. Podobne ako šaty trochu deformovali postavu. Aj za to si potom hviezda vyslúžila početné poznámky komentujúcich na sociálnych sieťach či v komentároch pod článkami.

Britská speváčka Rita Ora sa na módnej šou...
Britská speváčka Rita Ora sa na módnej šou...
+9Britská speváčka Rita Ora sa na módnej šou...

Najväčší prešľap však v prípade 32-ročnej hviezdy neznamenali šaty samotné – svet v jej prípade je už zvyknutý na všeličo – ale pobúrení zostali mnohí komentujúci pri oficiálnych záberoch. Rita si totiž v takejto „nahej“ kreácii zapózovala pri titulnej stránke Vogue s pakistanskou aktivistkou Malalou Júsufzajovou.

Natália Germáni Čítajte viac Natália Germáni: Moje telo je pre mňa svätý chrám

Kontrast obnaženej umelkyne a nositeľky Nobelovej ceny za mier, ktorá bojuje za možnosť vzdelávania žien a ktorú v minulosti postrelili príslušníce Talibanu, bol podľa niektorých komentujúcich nevkusný. Na obranu speváčky sa však postavili iní komentujúci, ktorí podotkli, že tak ako Malala bojuje za práva žien v arabskom svete, Rita je zase šíriteľom myšlienky, že ženy majú právo robiť so svojím telom, čo chcú a ukazovať ho, ako chcú. Záber si pozrite na ďalšej strane.

© Autorské práva vyhradené

9 debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #šaty #Vogue #Rita Ora

+ Nezabudnite na odpočinok, je nevyhnutný pre vaše zdravie.
Neriskujte s peniazmi, momentálne si to nemôžete...

+ Neriskujte svoje zdravie, obetujte radšej čas nato, aby ste sa cítili dobre.
Neberte si na plecia viac ako...