Barbie konečne ukázala svojho Kena, toto je vyvolený Margot Robbieovej. DiCaprio namiesto talianskej modelky strávil večer s inou dámou

Sezóna filmových cien oficiálne odštartovala. Hoci nie v samotnom Hollywoode, ale v New Yorku. Rozdávali tam ceny pre tvorcov nezávislých filmových a televíznych projektov Gotham Independent Film Awards, ale nechýbali pri tom ani mnohé áčkové hviezdy.

28.11.2023 10:45
debata
Herečka Margot Robbie a jej manžel Tom Ackerley... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Margot Robbie a jej manžel Tom Ackerley Herečka Margot Robbie a jej manžel Tom Ackerley na vyhlásení cien Gotham Independent Film Awards v New Yorku.

Na červenom koberci v priestoroch Cipriani Wall Street sa objavilo niekoľko držiteľov a držiteliek Oscara. Prišla napríklad herečka Laura Dern, španielska krásavica Penelope Cruz, ktorá reprezentovala film Ferrari či herci Robert de Niro a Leonardo DiCaprio. Obaja menovaní sa tešili aj z ceny, ktorú si odniesol počas večera film Killers of the Flower Moon od Martina Scorseseho.

Rita Ora a jej manžel Taika Waititi Čítajte viac Hollywoodska elita žúrovala s DiCapriom: Narodeninoví hostia? Kim, Salma aj párik, ktorý pred časom ohlásil rozchod... ale kde je krásna Talianka?

Pozornosť bulvárnejších médií, samozrejme, pútal fakt, s kým sa DiCaprio na akcii objaví. Taliansku topmodelku Vittoriu Ceretti však nepriviedol, namiesto nej sa celý večer bavil v spoločnosti kolegov. A kolegyne. Lily Gladstoneovej, ktorá si tiež zahrala v spomenutom filme a za svoj výkon získala špeciálnu hereckú cenu.

Herečka Shailene Woodley.
Herečka Carey Mulligan v kreácii Valentino.
+37Herec Andrew Scott od hlavy po päty v značke...

Slávnostný večer bol však aj večerom zamilovaných párov. Jeden z nich spôsobil poriadne prekvapenie – na podobných udalostiach sa totiž ukazujú zriedkavo. Reč je o herečke Margot Robbieovej, hviezda tohtoročného superhitu v kinách – snímky Barbie.

Herec Leonardo DiCaprio a herečka Lily... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Leonardo DiCaprio a herečka Lily Gladstone Herec Leonardo DiCaprio a herečka Lily Gladstone spoločne na vyhlásení cien Gotham Independent Film Awards.

Austrálska kráska priviedla manžela Toma Ackerleyho a dvojica pôsobila na červenom koberci naozaj idylicky. Chýbal však Robbieovej kolega, predstaviteľ Kena z filmu Barbie – herec Ryan Gosling. Ackerley bol určite dostatočnou náhradou.

824135812 Čítajte viac Dara Rolins s miliónmi vo výstrihu, zaľúbená Vondráčková, odvážna Janda a Richard Krajčo? Bez rukávov ale s kabelkou... to je móda Českého slávika

Snímka Barbie by ešte pred pár rokmi na Gotham Independent Film Awards súťažiť nemohla, pretože hranica na rozpočet prihlásených filmov bola 35 miliónov dolárov. Drahšie projekty nemali šancu. Pravidlá sa však zmenili a tak sa tvorcovia Barbie tiež mohli tešiť z ceny. Režisérka a scenáristka Greta Gerwig má určite veľké šance aj na Oscaroch.

Herečka Natalie Portman v kreácii Dior Couture... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Natalie Portman Herečka Natalie Portman v kreácii Dior Couture na Gotham Independent Film Awards.

Medzi pozvanými hviezdami nechýbali ani mená ako Bradley Cooper, Carey Mulligan, Shailene Woodley či Julianne Moore alebo Juliette Binoche a Natalie Portman. Luxusné kreácie, predovšetkým ženských hviezd, boli rovnako magnetom.

Herečka Penelope Cruz zavítala na Gotham... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Penelope Cruz Herečka Penelope Cruz zavítala na Gotham Independent Film Awards v kreácii Chanel.

Už spomenutá Penelope Cruz žiarila v kreácii Chanel, značka Prada obliekla Margot Robbieovú, ale tiež Kate Mara či Juliette Binoche. Očarujúca bola v kreácii Dior Couture Natalie Portman a medzi Carey Mulliganovú obliekol módny ateliér Valentino. Viac už v našej bohatej galérii.

Pozrite si tiež

Keď som napísala o tom, čo ma trápi, ženy si vydýchli, hovorí Ema Mullerová
Video
Zdroj: TV Pravda

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Penelope Cruz #Ferrari #Leonardo DiCaprio #Bradley Cooper #Margot Robbie #Barbie #Gotham Independent Film Awards

+ Pravidelné cvičenie a zdravá strava posilnia vaše telo.
Nevzdávajte sa len preto, že toho máte pred sebou viac...

+ Doprajte si pokojný večer, upokojte sa a užívajte si krásne chvíle.
Správne riadenie času a peňazí prinesie...