Ďalší hollywoodsky zázrak prírody? Budúci rok ju čaká okrúhla 50-ka, španielska kráska je vedľa mladých hviezdičiek ako rovesníčka

Patrí medzi najkrajšie európske herečky a ani pribúdajúce roky nič neuberajú z jej typického hispánskeho mladistvého vzhľadu. Herečka Penelope Cruz žiarila aj na nedávnych cenách nezávislého filmu.

29.11.2023 00:00
Penelope Cruz Foto: ,
Herečka Penelope Cruz zavítala na Gotham Independent Film Awards v kreácii Chanel.
debata

Mama dvoch detí, ktorá má doma Oscara za výkon vo filme Vicky Cristina Barcelona, sa objavila na slávnostnom galavečere ako ambasádorka filmu Ferrari. Pozornosť si však nevyslúžil len film samotný, ale aj krása jeho hlavnej ženskej predstaviteľky.

Margot Robbie Čítajte viac Barbie konečne ukázala svojho Kena, toto je vyvolený Margot Robbieovej. DiCaprio namiesto talianskej modelky strávil večer s inou dámou

Cruz sa obliekla do bielych dlhých šiat s perforovaním od módneho ateliéru Chanel, ku ktorým zvolila účes zo zvodných a objemných vĺn svojich medových kaderí. Pred objektívom bola skutočnou hviezdou a podľa záberov, ktoré zhotovili reportéri, si zjavne moment na červenom koberci užívala.

Herečka Shailene Woodley.
Herečka Carey Mulligan v kreácii Valentino.
+37Herec Andrew Scott od hlavy po päty v značke...

Štyridsaťdeväťročnú Španielku čaká už budúci rok oslava okrúhlej päťdesiatky, ktorá pripadá v jej prípade na záver apríla. Niekdajšia múza režiséra Pedra Almodóvara sa však veku neobáva. Už dávnejšie vyhlásila vetu, ktorú s obľubou preberajú mnohé médiá.

Herečka Penelope Cruz zavítala na Gotham... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Penelope Cruz Herečka Penelope Cruz zavítala na Gotham Independent Film Awards v kreácii Chanel.

„Zo starnutia nemám absolútne žiaden strach. Verím, že je predo mnou veľa radosti,“ uviedla v jednom z dávnejších rozhovorov.

Inna Puhajková Čítajte viac Preslávil ju vzťah s Jágrom, krásna Puhajková mala o 14 rokov menej. Teraz má mladšieho priateľa ona, takto žiarili na Slávikoch

Pohľad na Cruzovú, ktorú v pondelok večer doplnili na Gotham Independent Film Awards ďalšie hollywoodske hviezdy, je jasným dôkazom. Viac v galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #starnutie #krása #vek #Penelope Cruz #Gotham Independent Film Awards

+ Zdolajte svoje vlastné nedostatky a budete sami na seba právom pyšný.
Uprednostňujte úlohy a financie na...

+ Malé zmeny vo vašej strave môžu priniesť veľké výsledky.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, bude to tak najlepšie...