Obe si zahrali slávnu Dianu, no nemôžu byť rozdielnejšie: Blondínka Debicki ako nežná víla, jej kolegyňa s vlasmi na ježka

Rola zosnulej princeznej Diany, milovanej členky britskej kráľovskej rodiny, im priniesla poriadnu dávku pozornosti divákov, ale aj médií. Nechýbali ani na utorňajšej premiére finále Koruny.

08.12.2023 09:30
debata
Herečka Elizabeth Debicki, ktorá stvárnila... Foto: SITA/AP, Scott Garfitt
Elizabeth Debicki Herečka Elizabeth Debicki, ktorá stvárnila princeznú Dianu, na premiére finále seriálu Koruna. V kreácii Christian Dior Haute Couture.

Seriál z produkcie Netflixu sa dočkal svojho úplného záveru a v Londýne sa pri tej príležitosti stretli viaceré hviezdy doterajších sérií. Nechýbali medzi nimi ani predstaviteľky zosnulej Diany – herečky Elizabeth Debicki a Emma Corrin.

Britain The Crown Finale Red Carpet Čítajte viac Seriálová Kate žiarila na premiére, skutočná princezná v paláci: Keď sa objavili tieto zábery, bolo jasné, ktorá si získala Britov viac...

Obe dámy si za svoje výkony pred kamerou vyslúžili nadšené ovácie kritikov aj fanúšikov. V civile však so slávnou „princeznou sŕdc“ nemajú toho veľa spoločného. A zároveň platia veľké štýlové rozdiely aj medzi nimi samotnými.

Herečka Gillian Anderson na slávnostnej...
Herečka Elizabeth Debicki, ktorá stvárnila...
+19Herec Dominic West pózuje fotografom na...

Austrálska rodáčka Debicki, ktorá má na konte aj úlohy v projektoch ako Strážcovia galaxie či Veľký Gatsby, sa objavila na červenom koberci v trblietavej kreácii Christian Dior Haute Couture. Luxusný model šiat, na ktorých každá trblietka bola našívaná ručne a ktoré pôsobili ako biely rubáš, doplnili jej dlhé plavé kadere a pôvabná tvár. Debicki, jedna z najvyšších herečiek Hollywoodu, vyzerala ako nežná víla a právom sa okolo nej krútili aj prítomní fotografi.

Herečka Emma Corrin, ktorá stvárnila princeznú... Foto: SITA/AP, Scott Garfitt
Emma Corrin Herečka Emma Corrin, ktorá stvárnila princeznú Dianu, prišla v kreácii Miu Miu.

Pozornosti sa však výdatnou mierou ušlo aj Emme Corrinovej – britskej rodáčke a hviezde, ktorá stvárnila princeznú Dianu ešte pred austrálskou kolegyňou. Dvadsaťsedemročná herečka prekvapila netradičnou kombináciou smokingového saka, pod ktorým mala oblečenú len priehľadnú tubovú sukňu až po zem. Model z dielne Miu Miu, doplnili ešte výrazné čierne podkolienky obuté do lodičiek a tylové rukavičky.

Rami Malek a herečka Emma Corrin Čítajte viac Freddie Mercury z oscarového hitu ukázal novú lásku: Britskú krásku vymenil za... počkať, veď to je princezná Diana

Originálny vzhľad však v prípade Corrinovej podčiarkoval najmä účes. Herečka je už totiž nejaký čas ostrihaná celkom nakrátko. Podobnosť s nežnou plavovláskou Dianou, ktorá sa vydávala za princa Charlesa v 80-tych rokoch, by ste už tentoraz hľadali ťažko.

zväčšiť Herečky Elizabeth Debicki (vľavo) a Emma Corrin... Foto: SITA/AP, Netflix
Elizabeth Debicki (vľavo) a Emma Corrin Herečky Elizabeth Debicki (vľavo) a Emma Corrin ako princezná Diana v seriáli Koruna.

Obe dámy, hoci každá iným štýlom, sa právom radia medzi najštýlovejšie dámy súčasnosti. Na premiére finále Koruny nechýbali ani ďalšie známe tváre projektu. Ktoré? Pozrite sa v galérii.

Režisérov, čo kričia, nemusím. Jakubisko bol iný, skoro ako starý otec, hovorí Frlajs
Video
Zdroj: TV Pravda

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #princezná Diana #koruna #Elizabeth Debicki #Emma Corrin

+ Hydratácia je kľúčom k vitalite a lepšiemu zdraviu.
Čas strávený učením o investíciách sa vráti násobne....

+ Dávajte si pozor nato čo hovoríte, mohlo by sa vám to splniť.
Plánovanie budúcnosti zabezpečí finančnú...