Už pár týždňov má titul najsexi muža planéty. Jasné, je to fešák, ale príťažlivosť mu dodáva aj... táto štvorica

Iba nedávno ho vyhlásili za najsexi muža planéty. Ale medzi atribúty, ktoré ho robia príťažlivým v očiach verejnosti, nepatrí u herca Patricka Dempseyho len vzhľad.

18.12.2023 00:00
Patrick Dempsey Foto: ,
Herec Patrick Dempsey na slávnostnej premiére filmu Ferrari.
debata

Niekdajší hrdina populárneho seriálu Klnika Grace sa objavil pred pár dňami na slávnostnej premiére filmu Ferrari v Los Angeles. Životopisná snímka o Enzovi Ferrarim púta pozornosť skvelým obsadením – v hlavných rolách exceluje napríklad Adam Driver či Penelope Cruz, vo vedľajšej potom samotný Dempsey.

Patrick Dempsey Čítajte viac Toto je nový najsexi muž planéty! Patrick Dempsey má 57 rokov a húfy fanúšikov ako seriálový doktor. Deti ma vysmejú, zhodnotil

Na červenom koberci sa 57-ročný herec s úsmevom objavil po boku kolegov, aby spoločne uviedli novinku v réžii Michaela Manna. V obleku Brunello Cuccinelli pôsobil nadmieru elegantne a len podčiarkol svoj fešný vzhľad, ktorý obdivujú ženy aj muži.

Zľava: Herci Patrick Dempsey, Shailene Woodley,...
Herečka Penelope Cruz v kreácii Chanel Haute...
+5Herec Patrick Dempsey a jeho manželka Jillian...

Dempsey však nie je hercom, ktorý by si v prvom rade zakladal na tom, či vyzerá dobre a z akého uhla ho berie fotoaparát alebo kamera. Sympatie budí najmä tým, že je rodinne založeným mužom a v Hollywoode, kde sa vzťahy rozpadajú na dennej báze, je už bezmála tridsať rokov verný jednej žene.

zväčšiť Zľava: Sullivan Dempsey, Talula Dempsey, herec... Foto: Profimedia
Sullivan Dempsey, Talula Dempsey, herec Patrick Dempsey, jeho manželka, vizážistka Jillian Fink a Darby Dempsey Zľava: Sullivan Dempsey, Talula Dempsey, herec Patrick Dempsey, jeho manželka, vizážistka Jillian Fink a Darby Dempsey na premiére filmu 'Ferrari' v Los Angeles.

Vizážistka Jillian Fink ho sprevádzala aj na premiére snímky o histórii automobilovej značky a pretekoch F1. A nebola sama. Pridali sa ku nim aj ich tri ratolesti, dcéra Talula (21) a šesťnásťročné dvojičky – synovia Darby a Sullivan. Pri spoločnom pózovaní vyzerala rodinka amerického herca naozaj idylicky.

Španielsky kráľ Felipe VI a kráľovná Letizia Čítajte viac Vianočný pozdrav kráľa a kráľovnej Španielska? Dokonalá idylka má pachuť škandálu. Letizia už bola vydatá a mali sme vzťah, tvrdí ex-švagor

Dempsey už v čase zisku titulu najsexi muža od magazínu People priznal, že to je práve rodina, ktorá ho udržiava mladým. „Už vidím, ako si zo mňa budú robiť srandu a budú si ma doberať a prídu na každý dôvod, prečo by som nemal byť najsexi muž sveta,“ skonštatoval vtedy s humorom Patrick Dempsey pre People.

Jedno je isté, aj jeho ratolesti zdedili fyzický pôvab po oboch rodičoch, čo poviete?

Pozrite si tiež: Videorozhovor s Lukášom Frlajsom
Režisérov, čo kričia, nemusím. Jakubisko bol iný, skoro ako starý otec, hovorí Frlajs
Video
Zdroj: TV Pravda

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #rodina #Ferrari #Jillian Fink #Patrick Dempsey

+ Nezabúdajte cvičiť aj v pohodlí domova, budete sa tak cítiť lepšie.
Čím skôr si dokončíte svoju prácu, tým skôr...

+ Sústreďte sa hlavne sami na seba, na ostatné veci zabudnite.
Nespochybňujte ľudí okolo seba, momentálne vám...