Za tieto šaty by sa nehanbila ani Elsa z Frozen, akurát sú 'nahé' a poriadne sexi: Triumfovala v nich najzvodnejšia blondínka televízie

Do kín mieri novinka, romantická komédia Anyone but you, v ktorej sa objavuje v hlavnej úlohe známa tvár televíznej obrazovky. Herečka Sydney Sweeney bodovala aj na slávnostnej premiére.

16.12.2023 00:00
debata
Herečka Sydney Sweeney prišla v kreácii Miu MIu. Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Herečka Sydney Sweeney prišla v kreácii Miu MIu. Herečka Sydney Sweeney prišla v kreácii Miu MIu.

Talentovaná herečka, ktorú diváci poznajú zo seriálov Eufória alebo Biely lotos, sa objavila na premietaní nového filmu v šatách, ktoré okamžite pritiahli pozornosť. Trblietavá polopriehľadná kreácia z dielne Miu Miu odhalila pod tenučkou látkou pôvabné krivky nositeľky, kryštály a sklenené slzičky našívané na šatách dodávali modelu mimoriadne luxusný a priam rozprávkový dojem.

Španielsky kráľ Felipe VI a kráľovná Letizia Čítajte viac Vianočný pozdrav kráľa a kráľovnej Španielska? Dokonalá idylka má pachuť škandálu. Letizia už bola vydatá a mali sme vzťah, tvrdí ex-švagor

Azda ani neprekvapí, že sa vo viacerých médiách objavili prirovnania ku známej rozprávke Ľadové kráľovstvo. „Za tieto šaty by sa nehanbila ani Elsa z Frozen,“ napísal portál Madonna.oe24.at. Akurát, do disneovskej rozprávky by asi priehľadný materiál a zvodný výstrih, ktorým blondínka Sweeney disponuje, neprešli.

Herec Glen Powell a herečka Sydney Sweeney na...
Darren Barnet a herečka Sydney Sweeney na...
+8Herec Glen Powell a herečka Sydney Sweeney na...

Známa americká herečka si vo filme Anyone but you zahrala s hercom Glenom Powellom. Ústredná dvojica v príbehu finguje spoločný vzťah a lásku pred svojimi najbližíšmi, ale aj potenciálnymi nápadníkmi a to prináša množstvo humorných situácií. Jedna z nich však pre Sweeneyovú až taká humorná nebola. Išlo o scénu so živým pavúkom.

zväčšiť Herec Glen Powell a herečka Sydney Sweeney na... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Herec Glen Powell a herečka Sydney Sweeney Herec Glen Powell a herečka Sydney Sweeney na premiére romantickej komédie Anyone But You.

„Povedali mi, že je vycvičený, ale fakt neviem, ako vytrénujete šialeného pavúka,“ prezradila v talkšou Jimmyho Fallona. „Tá vec ma práve začala hrýzť. Boli sme v strede scény a ja som mala kričať. Ale odrazu môj krik trochu zvážnel,“ opísala situáciu.

Andrea Verešová Čítajte viac Elegantná v róbe, športová na svahu, Verešová zvládne oboje... a počkajte, keď ju uvidíte v bare: Toto je pravá a fakt sexy Andrea

Ľudia na pľaci si vraj mysleli, že je len oddaná scéne. "Takže som tam len stála s týmto pavúkom na ruke, on ma hryzie, ja kričím a všetci sa na to pozerajú,“ zaspomínala si Sydney. Zachránil ju nakoniec kolega Powell, ktorý požiadal režiséra, aby scénu prerušili.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #premiéra #láska #Miu Miu #Sydney Sweeney #sexy šaty

+ Po práci si oddýchnite, máte nárok na prestávku navyše.
Opatrné hospodárenie s časom a peniazmi sa oplatí....

+ Nikdy nie je neskoro začať s aktivitou, popremýšľajte nad tým.
Nepremrhajte celé dni, energiu investujte do...