Ivanka Trump ohúrila vo Vegas. Manžel chýbal, jej garde bolo poriadne prekvapenie... všetci sa pýtajú, kedy sa tak zblížili?

Na nedávnom veľkom otvorení rezortu a kasína Fontainebleau Las Vegas sa objavilo množstvo celebrít, medzi nimi množstvo očarujúcich dám. Dve z nich však pútali pozornosť nielen svojím pôvabom, ale aj vzťahom samotným.

19.12.2023 00:00
Ivanka Trump Foto:
Ivanka Trump nechýbala na slávnostnom veľkom otvorení Fontainebleau Las Vegas .
debata

Reč je o dcére bývalého amerického prezidenta Donalda Trumpa Ivanke a americkej superstar a podnikateľke Kim Kardashianovej. Dvojica dám sa totiž na podujatí, ktoré sprevádzala prehliadka priestorov a tiež koncert Justina Timberlakea, zjavila spoločne.

Kim Kardashian Čítajte viac Jej vlastné sestry to nedokážu, ale pozvať si na oslavu Ivanku Trump? Kardashianka zostala v tieni niekdajšej ozdoby Bieleho domu

Blondínka Ivanka kráčajúc v spoločnosti kyprej Kim a jej nevlastnej sestry, topmodelky Kendall Jennerovej, bola čiastočným prekvapením aj pre fotografov. „S tebou je vždy skvelá zábava,“ napísala ešte o pár hodín neskôr mama troch detí a bývalá vysokopostavená členka trumpovskej administratívy na Instagrame. „Viva Las Vegas, priniesli sme trochu miamského korenia,“ napísala tiež Ivanka, ktorá bola počas večera vo výbornej nálade. A, samozrejme, aj výborne vyzerala.

Ivanka Trump nechýbala na slávnostnom veľkom...
Česká topmodelka Veronika Vareková a Barry...
+22Zakladateľ Groot Hospitality David Grutman a...

Dlhonohá plavovláska si obliekla večerný model s čiernym vrchným dielom a trblietavou sukňou, ktorú doplnila čierna vlečka. Kardashianovej voľba padla na sexy model úpletových šiat, ktoré zvýrazňovali jej krivky.

Zľava: Topmodelka Kendall Jenner, podnikateľka... Foto: Profimedia
Kendall Jenner, podnikateľka Kim Kardashian a Ivanka Trump Zľava: Topmodelka Kendall Jenner, podnikateľka Kim Kardashian a Ivanka Trump na spoločnom "záťahu" v Las Vegas.

Po Trumpovej boku chýbal manžel Jared Kushner, tiež jeden z bývalých pracovníkov Bieleho domu v čase prezidentovania Donalda Trumpa. Dcéra zosnulej českej rodáčky a milionárky Ivany Trumpovej si neužívala atmosféru večera len v spoločnosti kamarátok z kardashianovského klanu, ale tiež s ďalšími pozvanými hosťami. Medzi inými napríklad podnikateľom Davidom Grutmanom či Jonathanom Chebanom.

Ivanka Trumpová Čítajte viac Toto je časť dedičstva? Ivanka Trump sa ukázala v šatách po mŕtvej mame, vyzerá v nich božsky

Dvojica Kim a Ivanka vyvolala prekvapenie v októbri 2022, keď ich objavili pri dvojhodinovom večeri v Polo Lounge v hoteli Beverly Hills. Už vtedy si ľudia a fanúšikovia kládli otázky, kedy sa dvojica stihla tak zblížiť. Trumpová sa dokonca objavila tento rok na oslave 43. narodenín Kardashianovej v LA.

Zakladateľ Groot Hospitality David Grutman a... Foto: Jon Kopaloff/Getty Images for Fontainebleau Las Vegas
David Grutman a Ivanka Trump Zakladateľ Groot Hospitality David Grutman a Ivanka Trump spoločne na fotení v rámci Fontainebleau Las Vegas Star-Studded Grand Opening v Las Vegas.

Podľa viacerých zdrojov však ich kamarátstvo nie je prekvapujúce, obe dámy vyrastali v rovnakom kruhu priateľov, vrátane Paris Hiltonovej, ktorá je s Ivankou kamarátkou už od detstva. V minulosti ich dokonca spojilo aj stretnutie v Bielom dome a práca na reforme trestného práva.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #priateľstvo #Kim Kardashian #Las Vegas

+ Doprajte si pokojný večer, upokojte sa a užívajte si krásne chvíle.
Správne riadenie času a peňazí prinesie...

+ Čerstvé ovocie a zelenina vám dodajú potrebnú energiu.
Čím skôr si prácu urobíte, tým skôr budete mať čas len...