Barbie mánia nekončí, Margot Robbie očarila krásou bábiky. DiCaprio prišiel v dámskej spoločnosti, namiesto talianskej krásky s...

O roku 2023 sa v mnohých periodikách písalo ako o roku Barbie. Zdá sa, že ani úvod toho nového sa bez slávnej bábiky, či skôr filmu, ktorý bol o nej natočený, nezaobíde.

06.01.2024 00:00
Margot Robbie Foto: ,
Herečka Margot Robbie na 35. ročníku Palm Springs International Film Festival Awards Gala v kreácii Balmain.
debata

Na 35. ročníku slávnostných cien filmového festivalu Palm Springs sa objavila ústredná predstaviteľka ikonickej bábiky a filmovej úlohy Barbie. Herečka Margot Robbie podľa módnych odborníkov aj tentoraz vzdala poctu estetike ružového sveta. Obliekla si bodkované šaty Balmain a vyzerala skrátka očarujúco.

Jeremy Allen White Čítajte viac Zhodil nohavice a keď uvidíte, čo ukázal, pochopíte... za pár hodín ovládol sociálne siete, hovorí o ňom celý internet

Po jej boku sa spokojne usmieval aj manžel Tom Ackerley, ktorého však neskôr nahradili spolutvorkyne filmového hitu. Robbie spoločne s Americou Ferrera odovzdali cenu režisérke Grete Gerwigovej. Stala sa najlepšou režisérkou roka a je celkom možné, že situácia sa zopakuje aj na tohtoročných Zlatých glóbusoch či Oscaroch.

Herečka Margot Robbie a jej manžel Tom Ackerley...
Herečka Emma Stone prišla v kreácii Louis...
+15Herečka Taraji P. Henson na 35. ročníku Palm...

Slávnostný večer v Palm Spring patril viacerým favoritom tohtoročnej sezóny ocenení. Napríklad britská herečka Carey Mulligan (tiež v kreácii Balmain) si odnášala cenu za výkon vo filme Maestro, zatiaľ čo herec Paul Giamatti a herečka Da'Vine Joy Randolph získali sošky za prácu na filme The Holdovers.

Herec Leonardo DiCaprio a jeho filmová kolegyňa... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Leonardo DiCaprio a jeho filmová kolegyňa Lily Gladstone Herec Leonardo DiCaprio a jeho filmová kolegyňa Lily Gladstone v kreácii Rodarte.

Z ceny sa však tešil aj Leonardo DiCaprio. Film Killers of the flower moon Martina Scorseseho, v ktorom stvárnil titulnú mužskú rolu, sa stal filmom roka. Hollywoodskeho herca na akcii sprevádzala jeho kolegyňa Lily Gladstone, ktorej tiež predpovedajú kritici sľubnú kariéru. Po jeho boku sa trblietala v zelenej róbe Rodarte.

Jenna Ortega Čítajte viac Ani Barbie nemala pri nej šancu? Hviezda hitu Wednesday je miláčikom na internete, na premiére zase magnet pre pohľady

Na červenom koberci sa tiež ocitli tváre ako Eva Longoria, Emma Stone či Meryl Streep alebo Sandra Oh a Robert Downey Jr. so Cillianom Murphym. Viac si pozrite v našej galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Leonardo DiCaprio #Margot Robbie #Barbie #festival Palm Springs

+ Pokoj nenájdete len tak, musíte to v prvom rade sami chcieť.
Radíte všetkým na okolo pritom sami so sebou si...

+ Doprajte si čas na relaxáciu, vaše telo potrebuje oddych.
Úspory peňazí začínajú správnym riadením času....